Svar på frågor – del 4

1. Roligaste fylleminnet och roligaste/hemskaste fyllesmset

Hehe det här känns som en fråga för Petra. Jag åkte till Spanien en gång direkt från efterfesten. Det var kul. Men pinsamma sms vet jag inte… Tycker inte jag skickar så många såna :p

2. Godaste hemlagade maten? gärna recept 😀

CHILI! Ska göra ikväll så då får ni recept.

3. Använder du fortfarande fitnessguru? Vilka tabletter tar du och tycker du dem hjälper?

Jag var ju superduper sjuk där i några veckor så slutade med dem och alla andra vitaminer och allt jag åt faktiskt. Men ska börja igen och jag äter HEAT tabeltterna. Ni hittar dem HÄR.

 

4. Vill du alltid bo i Stockholm eller vill du någon gång i livet flytta?

Skulle lätt kunna tänka mig bo i USA om anledning dök upp.

5. Drömyrket?

Någon form av programledare tror jag.

6. Har du blivit avundsjuk på dina bästisar?

Det är väl klart det har hänt någon gång. Minns när Michaela köpte sin Chanel. Jag ba: :O. Sen kunde jag köpa mig en egen. Något år efter henne. <3

7. Ska ni fortsätta med era podcast? dem är bäst

JA!! Tack!!! <3

8. När kommer podcasten ut på itunes?

Vet inte… Vi jobbar på det!

9. Har du någon gång testat att gå på diet? Vilken och hjälpte det?

Näe aldrig kört något riktigt fullt ut. Men däremot har jag kört Camebridge ett par gånger.

Jag är 20 år och har aldrig haft en pojkvän… Har du några tips på hur man hittar en kille? Börjar tro att jag kommer aldrig hitta en kille…

TIPS. Nej vet inte. Men var dig själv! Jag har en kompis som är 27 och aldrig haft en kille. Hon är glad för det. Det är ingen fara. <3

Vilken frisyr fungerar ALLTID inför en festkväll när man har noll inspiration till att fixa håret?

Lockar är ju fint om man har långt hår… Men annars en stram och hög toffs.

Hej dasha! Jag och en kompis (vi är båda 20 år) åker ifrån Halland till Stockholm i slutet av april för att se Justin Bieber. Stannar en extra kväll förutom konserten också. Så har två kvällar och en dag. Vad får vi inte missa i Stockholm? Tänker främst nattklubb, restauranger och så där 🙂 tack för en bra blogg! Puss!!!

Restaurang PAPA. Ta en öl i mellanbaren på Sturehof. Sen avslutar ni kvällen på White room!

Tänkte också låta mars månad gå i hälsans tecken.
Har du några tips på hur man kan undvika att få de här attackerna av att villja MOFFA i sig massa onyttigt(men ack så gott) skit ända tills magen protesterar i fprm av illamående?

Jag förösker att inte äta nått skit just nu alls. Men om jag dör för att jag är så sugen så köper jag lite och slänger ALLTID det som blir över. Så det aldrig bara ligger hemma. Så man går och småäter på det. Blir det godis kvar, släng det. BLir det chips kvar – SLÄNG det.

Hej finis! Måste fråga, har din och Mickis relation förändrats nu när du har kille? Kramis

Ja men det är klart att det förändras lite. Vi umgicks ju varje dag innan. Och nu har jag en annan person jag umgås med varje dag. Men vi bor så nära varandra och hon vet att hon alltid är välkommen upp ifall hon har tråkigt eller bara vill ha sällskap en snabbis. Så vi ses ändå ganska ofta tycker jag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Good article with great ideas! Thank you for this important article. Thank you very much for this wonderful information. newsmax.com live

  newsmax live tv 2023-07-15 06:51:12 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • Some really excellent info, I look forward to the continuation. free racing uk stream

  pba live streaming 2023-07-07 09:12:23 https://freehorseracingtv.com/live2/pba-live/
  Svara
 • Hi there to all, for the reason that I am genuinely keen of reading this website’s post to be updated on a regular basis. It carries pleasant stuff. https://freehorseracingtv.com/live2/

  Svara
 • I appreciate you sharing this blog post. Thanks Again. Cool. at the races live stream

  ooty race live 2023-03-25 07:27:52 https://freehorseracingtv.com/live/
  Svara
 • Good article with great ideas! Thank you for this important article. Thank you very much for this wonderful information. news 12 nj female anchors

  racing tv live streaming 2022-12-28 10:13:12 https://oneotv.online/live/racing-tv-live/
  Svara
 • Some really excellent info Sword lily I detected this.

  izmir nakliye 2022-12-09 03:10:53 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • Some really excellent info, Sword lily I detected this. https://freehorseracingtv.com/

  racing tv stream free 2022-12-04 11:16:17 https://freehorseracingtv.com/live/dubai-horse-racing-live-tv/
  Svara
 • Hej Dasha! denna frågan kanske är lite privat, men när du förlorade du oskulden? jag är 15, blir 16 till sommaren. Jag har inte gjort det än och börjar liksom bli stressad, fast än jag vet att man inte ska bli det. Jag kan ärligt säga att jag inte är ful, de flesta tror säkert att jag redan har gjort det, jag har alltid tänkt att första gången ska vara med någon jag verkligen gillar, men nu bryr jag mig snart inte längre och så ska det väl inte vara antar jag? Hur hade du gjort? herregud att jag skriver detta, men du verkar veta det mesta inom kärlek och allt som hör till! puss och kram!

  2013-03-10 13:21:28
  Svara
 • Hej Dasha! denna frågan kanske är lite privat, men när du förlorade du oskulden? jag är 15, blir 16 till sommaren. Jag har inte gjort det än och börjar liksom bli stressad, fast än jag vet att man inte ska bli det. Jag kan ärligt säga att jag inte är ful, de flesta tror säkert att jag redan har gjort det, jag har alltid tänkt att första gången ska vara med någon jag verkligen gillar, men nu bryr jag mig snart inte längre och så ska det väl inte vara antar jag? Hur hade du gjort? herregud att jag skriver detta, men du verkar veta det mesta inom kärlek och allt som hör till! puss och kram!

  2013-03-10 13:21:28
  Svara
 • åh vill läsa jättemycket om din träning, mat, tips osv 😀 ska påbörja en period på 10 veckor med en PT och behöver motivation från alla håll för att det ska hålla 😀 skulle vara så kul att få ta del av din träning tycker jag 🙂

  2013-03-10 12:49:57
  Svara
 • åh vill läsa jättemycket om din träning, mat, tips osv 😀 ska påbörja en period på 10 veckor med en PT och behöver motivation från alla håll för att det ska hålla 😀 skulle vara så kul att få ta del av din träning tycker jag 🙂

  2013-03-10 12:49:57
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!