Dashas berömda chiligryta!

NI BEHÖVER:

1 kilo högrev
500g fläskfärs

1 burk kidneyböner
Stor gullök
Chili

4 stora vitlöksklyftor

3 dl Cocacola

1 dl Fireball (om man vill vara crazy)

Salt, peppar, spiskummin

Börja med att steka lök, högrev och färsen i omgångar. Salta och peppra ordentligt!

Tillsätt resten av ingredienserna (förutom bönorna! de ska i ca 20 minuter innan servering) i grytan och låt det koka upp. 

Koka upp allting på högvärme! Sen skruvar man ner. Så det bara puttrar. Och så rör man om ungefär varje 20-30 minuter. Lata inte dig. Rör om ordentligt. Ta i. Och rör om ofta. Smaka av och tillsätt något mer ifall du önskar. Det är klart när köttet lossnar från sina bitar och blir trådigt. Men jag brukar sikta på ca 3-4 timmar.

Servera med Smetana! Smaklig måltid!!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • SNÄLLA, mera dasha-recept åt folket ♥

  2013-03-13 10:12:31
  Svara
 • SNÄLLA, mera dasha-recept åt folket ♥

  2013-03-13 10:12:31
  Svara
 • DASHA, JAG BEHÖVER HJÄLP! NUUUU!!!
  Jo det är så här. När jag var ute förra helgen träffade jag på världens skönaste killgäng. Speciellt en kille blev jag lite extra intresserad av men dum nog som man är på fyllan (efter lite (läs mycket) shots) råkade jag hångla med hans kompis.. som sedan för övrigt visade sig ha flickvän (men det är en anann story..) nu till mitt dilemma. Var ute med dem nu i helgen också och då slutade det med att jag sov hos han killen jag var blev intresserad av första kvällen, vi hade inte sex. På morgonen gjorde han frukost och vi hade en supermysig bakisdag tillsammans. Jag la sedan till han på Fb och han accepterade. Ska jag skriva något mer?? Eller är min chanser redan sumpade eftersom jag har hånglat med hans kompis?!

  2013-03-12 11:46:32
  Svara
 • DASHA, JAG BEHÖVER HJÄLP! NUUUU!!!
  Jo det är så här. När jag var ute förra helgen träffade jag på världens skönaste killgäng. Speciellt en kille blev jag lite extra intresserad av men dum nog som man är på fyllan (efter lite (läs mycket) shots) råkade jag hångla med hans kompis.. som sedan för övrigt visade sig ha flickvän (men det är en anann story..) nu till mitt dilemma. Var ute med dem nu i helgen också och då slutade det med att jag sov hos han killen jag var blev intresserad av första kvällen, vi hade inte sex. På morgonen gjorde han frukost och vi hade en supermysig bakisdag tillsammans. Jag la sedan till han på Fb och han accepterade. Ska jag skriva något mer?? Eller är min chanser redan sumpade eftersom jag har hånglat med hans kompis?!

  2013-03-12 11:46:32
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!