Svar på frågor – del 5

Blev sugen på att åka til gotland v.29 är det nåt man ska göra? 🙂

Svar: JAAAA. Roligaste jag gjort under mina yngre år.

Du skrev ett inlägg för ett tag sedan om dammsugare till ditt badrum, jag undrar hur det gick med det där? Hittade du någon bra sån som är bara ett handtag eller vad man ska säga? Behöver tips!

Ja. Fick denna av vänner till familjen. Den är perfekt som en komplement dammsugare. Alltså ingen man storstädar med. Men fixar till det lilla mellan storstädningarna.

Hej! Har du pluggat något efter gymnasiet som har med event eller marknadsföring att göra eller har du arbetat dig upp?
Nopp. Inget.

Hej! Hur kommer man över att sin kille skrivit flörtigt med en annan tjej på facebook? och efter att ha knäckt hans fb lösen läst massa gammal skit med gamla ragg o tjejer o nu kan jag bara tänka på det. HUR?? jag älskar ju honom.

Man sätter sig ner ensam. Så funderar man ifall man vill förlåta honom eller inte. Och bestämmer man sig för att förlåta honom och fortsätta sitt liv med honom så är det exakt det man gör. Man förlåter och lägger det bakom sig. Glömmer det. Gräver ner det och tar inte upp det igen. Men kan man inte släppa den tanken och man har blivit för sårad ska man nog inte vara med honom mer… Alla gör fel. Alla gör dumma saker. Det gäller bara att bestämma sig för ifall man vill förlåta den människan eller inte.

Om man inte gillar att att gå ut(och därmed kanske inte heller letar efter partyprisse) men är trött på att va singel, hur fasen träffar man nån? match.com vid 18års ålder känns sådär va

HÄR är svaret på din fråga.

Bästa resemålet?
Hur visste du (eller vet du nu?) vad du vill jobba med?
En perfekt onsdag? En perfekt lördag?

– NY

– Ingen aning vad jag vill jobba med i dagens läge om jag ska vara ärlig.

– En perfekt onsdag så kommer jag hem från jobbet och så har min kille handlat ingridienserna jag bett om. Så lagar jag en trevlig middag till oss och så dricker vi två glas rödvin. En perfekt lördag vaknar jag lite seg för vi var ute igår och så drar vi oss i sängen en stund. Sen lagar jag en frukost. Sen lägger vi oss i sängen någon timme till eftersom att jag inte kan sova när jag är bakfull är klockan fortfarande väldigt lite. Vi myser till elva tiden. Sen gör vi oss i ordning och så går vi ner på stan för en lunch i solen med några vänner. Som övergår till några öl. Som en övergår till middag. Det är en perfekt lördag.

hej!
jag har precis skaffat en dvärgspets pa 3 månader. hon ar inte rumsren än och jag har inte gjort någon träning med henne än. Hur gjorde du med dina hundar när det kommer till rumsren, sova själv, vara ensam, gå fint i koppel etc? känns som jag behöver alla tips jag kan få.
nästan alla säger att dom sover med sina hundar i sängen, men vill inte göra det. min pojkvän vill inte ha henne där. och let’s be honest – allt jag tänker på när alla säger att dom har hundar i sängen är: hur har man sex med en hund i sängen? Svara på det, snälla. för jag undrar verkligen…

Jag har alltid sovit med mina hundar med men det är för att jag tycker det är mysigt. Men min kille gillar inte heller det så nu får de fint sova ute i sina korgar i vardagsrummet. Men att potträna… Börja med att utgå från att valpen har en liten blåsa. Den kommer behöva kissa lite ofta. Så varje gång den ätit, sovit eller lekt hade jag tagit ut den. Och så belönar du den när den kissar eller bajsar ute. Inne när den gör på tidning får den ingen belöning. Men tycker du ska googla och läsa på. Och framför allt sätta fart! En tremånaders är inte en liten valp. Det är en stor valp och det blir jobbigare ju äldre de blir!

Jag är så trött på att vara singel. Snart slutar jag hoppas på att jag ens kommer att träffa någon. Därför undrar jag om du har några tips på hur jag ska göra för att inte ge upp.
Älskar din blogg, den bästa som finns! 🙂

Följ tipset jag angav högre upp på samma fråga!

Hej Dasha och tack för både blogg och podcast!
Jag skulle bli jätteglad om du vill berätta lite om din syn på kropp och hälsa. Hur ser en matdag ut för dig? Vad äter du till frukost? Du är ju så petite. Är det medfött eller får du kämpa mycket för att behålla figuren?
Och berätta om ditt och Petras vad!

OMG. ÄR INTE EN PETIT!!!!! TACK. Men det är jag INTE. Är en medium som ibland kan ha small. Men jag kämpar absolut. Kan inte säta vad som helst. Då skulle jag bli ohälsosamt tjock. Men det är olika. Svarade på det förra delen av frågorna 🙂

Har du tips till en 17 årig tjej som blir 18 år om 1 år och några månader, som baaaaaara längtar till den födelsedagen. Kan knappt leva i nuet. Vad göör man?! Inget ”mys med tjajorna”

Ja skaffa falsklegg. Hehe. Eller pojkvän. puss.

Hej!skulle vara jätte kul om du ville svara på mina frågor:) jag håller på med ett arbete och undrar om du gillar ballonger tack på förhand
Sjukaste ever. Men visst!
1. Vad tycker du om ballonger?

Älskar färgglada heliumballonger!!
2. Hur smäller du ballonger?

Brukar inte smälla dem.
3. Smällt någon med rumpan?

Nej inte vad jag minns.
4. Skulle du våga smälla med rumpan?(sitta på den)

Om mitt liv hängde på det?
5. Blåst någon tills den sprängts?

Jadå.
6. Skulle du våga blåsa ballong tills den smäller på flit?

Ja om det behövdes?!

7. Gillar du när det smäller?

Näe inte direkt.
8. Håller du för öronen?

Nej är inte mesig.
9. Smällt många ballonger på en gång? hur många?

Tror inte det, nej.
10. När smällde du en ballong senast och hur?

När vi hade ett event råkade jag ha i för mycket helium och den sprack.
11. Har du kramat sönder någon ballong?

Nej 🙁
12. Varit med i någon ballong tävling?

Hehe ja när jag var liten på något disco. Så skulle man dansa med ballogen emellan sig. Minns ej varför??
13. Är du rädd för ballonger?(varför)

Nej det är jag inte alls.
14. Skulle du kunna sova med massor av ballonger i din säng?

I sängen?! Känns oskönt.
15. Kan du smälla en ballong på din blogg på ett video inlägg med en kompis. gärna sitta så ballongen smäller och

blåsa så den spricker? skulle vara kul att se dej och en kompis att göra båda dom:D

Ha ha ha. Kanske. Får se.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • There is some nice and utilitarian information on this site. watch cheltenham live

  newsmax live streaming 2023-07-15 06:45:09 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • Haha! Det där med ballongerna påminner mig om när jag skulle sälja min dotters vagn och en person ville att jag skulle sätta mig på vagnen och filma/ta kort. Så jäkla läskigt..

  2013-03-14 13:26:35
  Svara
 • hahahah ballongmänniskan lär vi se i fråga olle dokumentären när det sätter igång igen 😉 var bara en känsla jag fick…

  2013-03-12 14:30:06
  Svara
 • Haha Dasha lägg INTE upp en video där du pangar ballonger. Det är knappast någon ung brud som gör sitt projektarbete om ballonger som frågor …

  2013-03-12 09:48:50
  Svara
 • HAHAHAHAH ballongerna???!!!!!!! Så jävla weird?? Sällan skrattat så mkt till nån blogg. Och fan va man gillar dig dasha för att du verkligen svarade på alla haha.

  2013-03-11 18:17:45
  Svara
 • Av någon anledning så känns ballongfrågorna som att de är ställda av någon med ballongfetisch………. O.o

  2013-03-11 11:25:05
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!