Svar på frågor – del 6

Har du gjort några skönhetsingrepp? Om svaret är ja, vad?

NOPP. Inget!

åh det undrar jag med!! främst nattklubb. och snälla helst inga brats haha, inget illa menat. men något skönt ställe med hiphop musik och där det är fett skönt att vara. och JUSTJA hur är det med åldern på alla ställen? gäller alltid 18 eller finns det vissa ställen där det alltid är 23+ tex? osv. så man vet innan liksom och inte hoppas på att gå dit och sen ba tyvärr. haha. tack!!

Näe de flesta är 20. Inte många som är 18. Vill du ha hiphop skulle jag rekommendera nedervåning på Sturecompagniet! ”Bratsen” håller sig långt därifrån. 

Har du fortfarande extensions? Vad tycker din kille om det hihi?:)

Han tycker ingenting. Frågade för någon vecka sen faktiskt då sa han ”Jag vet inte… Du har ju alltid haft det”. Har alltså haft den sen vi träffades. Han vet inget annat :p MEN däremot vet jag att många killar inte gillar det.

Var rekommenderar du ett tjejgäng med 19åringar som just tagit studenten att åka till på en riktigt partyvecka i sommar?

ÅH! Segla i kroatien. SÅ festligt och SÅ skönt. Eller gotland. Eller Rhodos. *Gjort allt detta själv*

Har du tänkt något på namnen på dina framtidabarm? Eventuella mellannamn?? :)))

Japp och det är så hemligt så det finns inte. Tjejnamnet är tagit från ryska sagor kan jag i alla fall berätta 🙂

Jag skulle så gärna vilja ha ditt recept på Pulled prok, när tror du att du lägger upp det? 🙂
Btw, du har en riktigt bra blogg, keep up the good work! 🙂

Kommer inte lägga upp det. För den blev så smaklös! Snålade med smakerna och den blev inget bra. Ska göra om och dundra till med kryddor och då får ni recept! Förlåt!

Tjaaa! Hur gammal är den yngsta resp. äldsta killen du har varit intresserad av? Skulle du kunna tänka dig att dejta någon som är 90:a exempelvis?

Ha ha 90? Nej tyvärr. Tror inte det. Nästan helt hundra säker på det, nej. Nej nej nej. Vill ha en man. Ingen pojke. Yngsta är min kille jag är med nu. Han är ett år yngre en mig. Äldsta var väl kanske 10 år äldre än mig. När jag var 21 var han 31 tror jag. Höll inte så länge. Hehe.

Hur lång är du? 🙂

170! Och du?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!