Har så ont just nu att eeeh

Alltså. AJ!!!!

För lite mindre än två veckor sen kändes det som en muskel eller led hamnade snett i min höft. Eller kom i kläm. NI vet, det gör inte så ont att man inte kan röra sig men det sitter där och ilar i varje steg. När jag berättade detta för PT-Anna igår så sa hon att hon hade ett superduper liniment för detta. Jag körde lite igår innan träningen och det brändes lite men sen var det full rulle och jag tänkte inte så mycket på det. Men idag kändes höften bättre! Mycket bättre. Så efter dagens träning fick jag låna med den hem för att smörja in mig efter duschen.

Vilket jag precis gjorde…

Men tog nog lite mer än igår…?

FÖR JUST NU GÖR DET SÅ ONT PÅ MIN HÖFT OCH BEN SÅ JAG VET INTE VAD JAG SKA TA MIG TILL?!?!? Känns som om huden fräääääter. Som att jag ska skrika vilken sekund som helst för att jag klarar på allvar inte av denna smärta? Men samtidigt känns det verkligen som om den jobbar sig inåt. Och tanken är ju god.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!