Barrunda på Stockholmsvis

Min lördag!

Alltså. Min lördag var kul.

Ni vet hur man brukar säga att ens vänner är de absolut roligaste vännerna? Mmmm men mina vänner ÄR det. Det är liksom inget jag bara säger.

Vi började med en brunch på Riche. Och några öl på det. Sen vart vi rastlösa så då tog vi en promenad i solen. Stannade till på Tures och tog några öl till. Efter det ville boysen se på hockey så vi gick hem till Damon (och tog några öl…).

Sen vart vi hungriga. Då bokade vi ett bord på PAPA och vid den här tiden har jag fått sms av Johan. Som berättar att han hämtar upp oss på PAPA kl 20.30 så gör vi något kul.

Jag ba: ”Aaah visst! Älskar att göra sånt som är kul juu!”.

…efter PAPA går vi runt hörnet och hamnar här inne.

EN BUSS!!

JOHAN OCH JOHANNES HADE HYRT EN BUSS!!!

 

Planen var alltså att vi skulle åka runt på olika barer i stan och plocka upp olika människor därifrån. Vi hade som mission att få med oss minst 2 från varje ställe och högst 5.

Här ser ni bussen fyllas på med människor!

JUST DET. Reglerna var även att vi skulle ta en drink och en shot på varje ställe. Jag hoppade shotsen faktiskt. Man måste veta vad man tål. Hehe.

…ser ni vad jag menar? Det här är jag som undvikit shotsen.

Ställen vi besökte var Laughing duck, After, Snaps, Mest, Wokhouse och Amba. Avslutade kvällen på Amba! Kan ha glömt något ställe.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!