Frukost

Som jag berättade för er tidigare så kör jag nyttighetsmånad. Vilket betyder att på söndagar får jag äta ’’vad jag vill” – FAST MED MÅTTA. Ingen blir hälsosam av att äta pizza till frukost, lunch, middag och sen godis, läsk och chips där emellan även fast det bara är under en dag. Är ni med? Allting har sin balans.

Men jag vet att ni gillar ”Dagens outfit” och ”Vad man äter” mest av allt. Eller jag gissar på det? Rätta gärna mig om jag har fel men på era kommentarer har jag fått den uppfattningen.

Så jag tänkte jag börjar berätta vad jag åt i söndags på min ”Ätar-dag”. Jag åt kanelgifflar och chips till frukost. Sen en halv pizza till lunch och sen ett äpple till mellis och sen andra halvan av pizzan till middag. Blev tom 1/4 över som jag slängde. Så det är ätar-dag men inte ”överdriva-dag”. Är ni med? Allting i lagom dos.

Dagens frukost består av 1 dl Kesella lätt och 1/3 skopa Fitnessguru WHEY. (Finns att hitta HÄR.) samt några jordgubbar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!