Snapshots från mitt hem del 2

Ett av fönsterna i min garderob. Minns inte vart lampan är ifrån tyvärr. Haft den forever.

Paljettjacka från Ziperall som jag tycker är så fin så den hänger alltid på dörrhandtaget till städskrubben.

YSL-pumps jag fått av min boyfriend som längtar efter våren så de får visa upp sig och min Chanel <3

Min badrumsbänk med parfymer, handtvål etc.

Ett litet skåp i badrummet med doftljus från Voluspa och Laura Ashley. Tavlan har en vän till familjen målat som heter Vadik Markin och den föreställer en tant som bastar.

to be continued…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Nice post. I learn something new and challenging on blogs I stumbleupon on a daily basis. free horse racing tv

  newsmax com live 2023-07-15 05:43:31 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • But wanna say that this really is quite helpful , Thanks for taking your time to write this. watch racing uk online free

  pba live streaming free 2023-07-07 07:39:18 https://freehorseracingtv.com/live2/pba-live/
  Svara
 • Thank you for great article. I look forward to the continuation. horse racing radio

  saturday racing on tv 2022-12-28 14:11:21 https://oneotv.online/live/racing-tv-live/
  Svara
 • I appreciate you sharing this blog.Really looking forward to read more. Really Great. https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/Bornova-Evden-Eve-Nakliyat

  Svara
 • It’s nice to see the best quality content from such sites.

  evden eve nakliyat izmir 2022-12-09 02:56:22 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • very satisfying in terms of information thank you very much. https://freehorseracingtv.com/

  horse racing today on tv 2022-12-04 11:10:52 https://freehorseracingtv.com/live/dubai-horse-racing-live-tv/
  Svara
 • But on Friday,Shabnam and Stacey eventually made up after Stacey forgave the appalling way Shabnam had treated her by making Shabs help her look after Kat’s kids – a pretty severe punishment. Who says the scriptwriters have run out of ideas? the advice from an official steward was ’run! Meanwhile, over and over. which recently expanded from eye-wateringly expensive writing implements into not-exactly-cheap watches, the centre is 40ft (12 metres),The sulphur dioxide travelling in the wind is considered to be life-threatening and evacuations have been done regularly in the area to avoid high concentrations of the gas. I can??t count the number of times someone would have mobile in the dressing room and he??d walk past: ??Fine.

  Svara
 • But on Friday,Shabnam and Stacey eventually made up after Stacey forgave the appalling way Shabnam had treated her by making Shabs help her look after Kat’s kids – a pretty severe punishment. Who says the scriptwriters have run out of ideas? the advice from an official steward was ’run! Meanwhile, over and over. which recently expanded from eye-wateringly expensive writing implements into not-exactly-cheap watches, the centre is 40ft (12 metres),The sulphur dioxide travelling in the wind is considered to be life-threatening and evacuations have been done regularly in the area to avoid high concentrations of the gas. I can??t count the number of times someone would have mobile in the dressing room and he??d walk past: ??Fine.

  Svara
 • gud vilka fina grejer du har i ditt hem !

  2013-03-25 22:07:56 http://moonzanna.se
  Svara
 • gud vilka fina grejer du har i ditt hem !

  2013-03-25 22:07:56 http://moonzanna.se
  Svara
 • Hej Dasha! Du svarade inte sist på min fråga (men på alla andras).. Lite besviken blev jag allt. Ger det en chans till och frågar igen!
  Dasha, en sak som jag tänkt på tidigare… Blir det någonsin dålig stämning mellan dig och Petra? I och med att Petra och Michaela varit bästisar så himla länge, mer eller mindre ”bara” de två, så undrar jag hur det gått mellan dig och Petra nu när du och Michaela har kommit varandra så nära. HELT ÄRLIGT NU. Inget sånt där om att man kan ha många bästisar och så vidare. Alla vet att det alltid är någon man står absolut närmst och det verkar som om du och Michaela umgås tätare än hon och Petra. I mina vänskapskretsar har det alltid lett till svartsjuka och dålig stämning, så ville se om det hänt er också och hur ni i så fall tacklat det. Kram

  2013-03-25 15:01:01
  Svara
  • Svar på s kommentar.

   Svar till ema:
   Hehe hej. Vi skrattade åt detta i fredags morse när vi tre åt frukost. Jag visste inte vad jag skulle svara? För du skrev ”Säg inte att det funkar för det gör det inte”. Men jo i vårt gäng funkar det. Det är liksom ingen dålig stämning alls? De är barndomsvänner och jag och Forni hittade varandra för några år sen. Men de träffas fortfarande superofta. De bor porten bredvid varann. En sak som ni bloggläsare glömmer ibland är att man inte alltid skriver ALLT man gör. De ses tex ofta på en kopp te eller så bara bankar petra på fornis fönster när hon är på väg hem och så byter de två ord. Och det är absolut ingen dålig stämning mellan mig och Petra. Inte från någons sida… Tror man växer ifrån sånt när man blir äldre. Alla kan faktiskt vara kompisar med alla. Ha en fin måndag EMA! Kram!

   Dasha 2013-03-25 15:16:38 http://dasha.devote.se
   Svara
 • Hej Dasha! Du svarade inte sist på min fråga (men på alla andras).. Lite besviken blev jag allt. Ger det en chans till och frågar igen!
  Dasha, en sak som jag tänkt på tidigare… Blir det någonsin dålig stämning mellan dig och Petra? I och med att Petra och Michaela varit bästisar så himla länge, mer eller mindre ”bara” de två, så undrar jag hur det gått mellan dig och Petra nu när du och Michaela har kommit varandra så nära. HELT ÄRLIGT NU. Inget sånt där om att man kan ha många bästisar och så vidare. Alla vet att det alltid är någon man står absolut närmst och det verkar som om du och Michaela umgås tätare än hon och Petra. I mina vänskapskretsar har det alltid lett till svartsjuka och dålig stämning, så ville se om det hänt er också och hur ni i så fall tacklat det. Kram

  2013-03-25 15:01:01
  Svara
  • Svar på s kommentar.

   Svar till ema:
   Hehe hej. Vi skrattade åt detta i fredags morse när vi tre åt frukost. Jag visste inte vad jag skulle svara? För du skrev ”Säg inte att det funkar för det gör det inte”. Men jo i vårt gäng funkar det. Det är liksom ingen dålig stämning alls? De är barndomsvänner och jag och Forni hittade varandra för några år sen. Men de träffas fortfarande superofta. De bor porten bredvid varann. En sak som ni bloggläsare glömmer ibland är att man inte alltid skriver ALLT man gör. De ses tex ofta på en kopp te eller så bara bankar petra på fornis fönster när hon är på väg hem och så byter de två ord. Och det är absolut ingen dålig stämning mellan mig och Petra. Inte från någons sida… Tror man växer ifrån sånt när man blir äldre. Alla kan faktiskt vara kompisar med alla. Ha en fin måndag EMA! Kram!

   Dasha 2013-03-25 15:16:38 http://dasha.devote.se
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!