Mitt älskade Åre

Om ett par timmar åker vi till Åre. Vi har redan packat bilen. Den är överfull. Men det gör inget. Jag tycker det ska bli mysigt att bila även i en full bil. Jag har nog bilat upp till Åre ett tiotal gånger.

En gång satt vi fyra tjejer där bak. I början var det roligt. För vi åkte direkt när vi hade slutat jobba kl 05.30 på morgonen. Nej just det. Jag och en annan hade inte jobbat, vi hade varit ute till 05.30. De andra hade jobbat. Den bilresan var ju as kul de första två timmarna. SÅ vi skrattade. Så letade jag på datorn och så hittade jag en bild från den resan. Och då blev det kortslutning i min hjärna för jag såg ju att vi alla har sommarkläder på oss? Då slog det mig att jag blandat ihop det… Detta var Smögen. Inte Åre…..

En annan bilresa till Åre gick i en Smart. Alltså en minibil som har två platser. Och inte kan köra snabbare än 80 km. Lägg på is på det. Hehe. den resan gick ganska lång tid. Men Jeppe var höll humöret uppe nästan hela vägen så vi klarade den.

En annan gång bilade jag upp med tre grabbar. Jag kommer ihåg att jag somnade efter någon timme och sov nog hela vägen. Var känslomässigt utmattad. De lät mig sova. <3

Förrförra året bilade jag, Boudal och hans son upp. Det var roligt. Speciellt när Mio ”tappade” chokladbiten i bilen och vi kunde inte hitta den nånstans när vi stannade för att leta. När han somnade såg jag den kika ut mellan hans jeans och bilens skinnklädseln. Men då lät vi bara honom sova. Men jag såg hur Boudal svor för sig själv. Hehe.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!