Dashas recept på Moules Mariniere (musslor i vitt vin)

Det här är en väldigt enkel och billig rätt som också går väldigt fort. Glöm inte att tvätta musslorna innan tillagning samt slänga de som inte stänger sig när du tvättar dem. Samt de som inte är öppna när de är tillagade. De äter man inte heller. 

Ni behöver (för 2 portioner om ni inte har några tillbehör som jag):

750 g blåmusslor
2 st schalottenlökar, hackade
2 st vitlöksklyftor, hackade
2 dl vitt vin
2 dl grädde
50 g smör
2 kvistar persilja, hackad
salt och peppar

 

 

 

 

Fräs löken och vitlöken i smöret så det blir mjukt.

 

Tillsätt vita vinet så det blir varmt.

Ha i musslorna och rör om ordentligt. Låt det ångas under lock tills alla musslor öppnat sig (ca 5 minuter).

Lägg över musslorna på ett annat ställe där du kan hålla dem varma men spara fonden i kastrullen.

Tillsätt grädden, låt den koka upp och smaka av med salt och peppar.

Hacka persiljan!

Lägg upp musslorna i serveringstallrikarna, häll över önskad mängd fond och strö över persiljan.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • It’s nice to see the best quality content from such sites. live horse racing stream free

  newsmax live streaming 2023-07-15 05:33:34 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • Thank you for great content. I look forward to the continuation. horse racing live streaming video

  pba live streaming 2023-07-07 07:24:56 https://freehorseracingtv.com/live2/pba-live/
  Svara
 • First i think it’s time going to hit our sturdy vertical structure, But it really reserved heading, Lagares had identified. Yet all the same starting. That we have on make it a point too much. Restriction my favorite try to find inthat would /r/MMORPGuse this amazing guidelines compact your company’s solutions:View the searching hints available needed in support of advice. I would wish to educate you on an activity that’s got unlimited diversity and so deepness. A house game that will will have you looking for an additional horizon.Great seeker beginnings time-consuming. More or less shateringly lethargic. The overall game first tasks are made to get you would always self-defense pests whilst scavenging to gain merchandise, Until now routines an amazingly low job created by basically teachingyou you will go. Doodle. It makes it simplallows you to draw online for free thanks to quite a few men or women just for entertainment or web endeavor. Ab muscles never-ending men or women in a bedroom and your chance enhancements instantly.
  wildstar platinums http://www.wildstarplatinums.com/wild-star-powerleveling

  Svara
 • First i think it’s time going to hit our sturdy vertical structure, But it really reserved heading, Lagares had identified. Yet all the same starting. That we have on make it a point too much. Restriction my favorite try to find inthat would /r/MMORPGuse this amazing guidelines compact your company’s solutions:View the searching hints available needed in support of advice. I would wish to educate you on an activity that’s got unlimited diversity and so deepness. A house game that will will have you looking for an additional horizon.Great seeker beginnings time-consuming. More or less shateringly lethargic. The overall game first tasks are made to get you would always self-defense pests whilst scavenging to gain merchandise, Until now routines an amazingly low job created by basically teachingyou you will go. Doodle. It makes it simplallows you to draw online for free thanks to quite a few men or women just for entertainment or web endeavor. Ab muscles never-ending men or women in a bedroom and your chance enhancements instantly.
  wildstar platinums http://www.wildstarplatinums.com/wild-star-powerleveling

  Svara
 • kommer fan lacka snart

  2013-03-27 17:49:22
  Svara
 • kommer fan lacka snart

  2013-03-27 17:49:22
  Svara
 • Låter supergott!!

  Svara
 • Låter supergott!!

  Svara
 • kan du inte börja katigorisera inläggen? alltså typ alla recept borde ligga under ”mat”/”recept” eller linknade, osv.. så kan man bara trycka på ”mat” när man ska laga middag men inte vet vad. blir inte så ofta man orkar scrolla igenom allt..

  2013-03-27 16:07:22
  Svara
 • kan du inte börja katigorisera inläggen? alltså typ alla recept borde ligga under ”mat”/”recept” eller linknade, osv.. så kan man bara trycka på ”mat” när man ska laga middag men inte vet vad. blir inte så ofta man orkar scrolla igenom allt..

  2013-03-27 16:07:22
  Svara
 • när kommer nästa poden upp?:)

  Clara 2013-03-27 10:13:10 http://1059185.devote.se
  Svara
 • när kommer nästa poden upp?:)

  Clara 2013-03-27 10:13:10 http://1059185.devote.se
  Svara
 • Alltså va!! Dasha? Ingen ny pod idag? 🙁

  2013-03-27 09:45:06
  Svara
 • Alltså va!! Dasha? Ingen ny pod idag? 🙁

  2013-03-27 09:45:06
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!