Snapshots från mitt hem del 4

Båda marmor detaljerna har jag fått av mamma. Och dessa två har vi haft hemma så långt bak i tiden som jag kan minnas.

Silverbrickan har jag ärvt av mormor.

Har många olika oljor. En helt nypressad hos bonde som jag köpt i Moskva av solrosor, sesamolja, olivolja, extra virgin olivolja från restaurangen Papa och tryffelolja (såklart).

I min garderob ser alla översta lådor ut så här. I denna har jag smycken.

En liten pall jag köpte på en mässa. Är en kvinna som gör massa olika möbler på detta vis. Tror de hette Bofinkel. Detta var den första prylen jag köpte ”till mitt nya hem” när jag bestämde mig för att köpa lägenhet. Den stod i min gamla lägenhet ganska länge och bara väntade på att få flytta.

Är besatt av små skålar. Helst i glas. Allra helst i kristall.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!