Petter – Början på allt

Gillar ni Petter? Jag älskar Petter. Minns när jag var cirkus tolv år och ”Vinden har vänt” släpptes. Älskade allting från början till slut. Tyckte Petter var Guds svar på mina böner och brukade fantisera hur vi skulle se ut när vi promenerade hand i hand på söders soliga gator (sen vart jag rejvare och sen började jag hänga på Stureplan, men det där är en helt annan historia). Viktigaste är att jag hittade tillbaka till hiphopen.

Minns att jag snubblade över en intervju med Petter precis innan jag drog till Åre men så glömde jag bort den nånstans under livets gång. Men när Petter stod bakom mig i toalettkön på Timmerstugan så kom jag på denna intervju. Och sparade den i hjärnan. Tog fram den idag och läste den.

Beundrar Petter något oerhört. Tycker han är absolut helt fantastisk. Hans nya skiva har precis släppts! Första singeln heter KING. De gjorde en tre delars serie på när de producerade skivan. Varje del är bara någon minut. Rekommenderar alla att se den. Petter bjuder som vanligt på sig själv. Gillar verkligen artister som bjuder på sitt liv.

Ni hittar intervjun som Amat Levin gjort med Petter på Nöjesguiden här.

Bild: Emil Jönsson

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!