Lördag dag i London

På lördagen vaknade vi till fint väder. Det var sol och strax under tio grader. Vi promenerade till ett hotell som heter W och där några vänner bodde. På vägen råkade vi trilla in i ”världens största pillow fight”. Finns en rolig video på Vine som jag lagt upp för er som vill se. Heter Dasha Girine där! Jag drack min andra Bloody Mary i mitt liv eftersom jag så himla gärna vill lära mig dricka det. Verkar så himla gott.

Jag har nämligen hela mitt liv hatat tomat… Eller tom allting som är rött i matväg. När jag var liten åt jag nämligen ingenting som var rött. Vet ni varför? Detta är ganska roligt egentligen. Det är för att min mamma hade en galen dille på tomat när hon var gravid med mig. Hon kunde äta upp till ett kilo tomater om dagen. Hon åt dem som ett äpple. Fast med salt på. Så kom jag ut och totalvägrade allt som var rött.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!