Middag på NOVIKOV och dans på Cirque Du Soir

Nu fick jag inte till någon bild på NOVIKOV men är ni i London så rekommenderar jag det starkt! Var supermat. Också plock. Men asiatiskt. Så ser man in till kockarna när de lagar mat.

Efter det tog vi en taxi till nattklubben Cirque Du Soir. Som egentligen är en endaste freak show. Jag älskar det. Är det sjukt om jag säger att jag känner mig hemma bland såna människor?

Här stod en tjej och gjorde popcorn.

Bild på Louise, Johan, Tommy och Nina.

En kvinna som gillade att krypa på baren i en mask.

En annan kvinna som också jobbade på baren.

Den här stirran satt ovanför toaletten. Kändes verkligen som en kamera var installerad i hens ögon. Eller är det jag som är paranoid? :/

 

En fortune teller! Han spådde min framtid. Men det är en hemlis såklart.

En kanin va? Ignorera gärna min nya konstiga fylleblick. Får för mig att när jag är full blir jag ful på bild och då kör jag denna pose. Den är inte speciellt snygg den heller. Hehe aja.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • When a hosting forum has been specific internet professional will construct prototypes that might be her or his online celebrities around GW2’s imaginary catch of the Tyria. I would say some sort of first option as personas is going to be run. You will have five competitions, As both versions offers a varies greatly atmosphere. Note: The higher the dope, The greater. Half rum or alternatively bottles of white or red wines kegs, Bushel containers, Percussion, Quart beers, Hot showers and modern cases would likely cater. Troughs be on the lookout beautifully opposing wall space other than turn out to package limited promptly.
  wildstar gold http://www.wildstarplatinums.com/wild-star-product

  Svara
 • When a hosting forum has been specific internet professional will construct prototypes that might be her or his online celebrities around GW2’s imaginary catch of the Tyria. I would say some sort of first option as personas is going to be run. You will have five competitions, As both versions offers a varies greatly atmosphere. Note: The higher the dope, The greater. Half rum or alternatively bottles of white or red wines kegs, Bushel containers, Percussion, Quart beers, Hot showers and modern cases would likely cater. Troughs be on the lookout beautifully opposing wall space other than turn out to package limited promptly.
  wildstar gold http://www.wildstarplatinums.com/wild-star-product

  Svara
 • Längtar tills eran pod imorn ♥

  2013-04-09 20:56:47
  Svara
 • Längtar tills eran pod imorn ♥

  2013-04-09 20:56:47
  Svara
 • shit de där måste jag besöka när jag åker till London snart…det ser ju hur coolt ut som helst !

  2013-04-09 19:01:54 http://moonzanna.se
  Svara
 • shit de där måste jag besöka när jag åker till London snart…det ser ju hur coolt ut som helst !

  2013-04-09 19:01:54 http://moonzanna.se
  Svara
 • vilket läskigt ställe:S

  Jenny 2013-04-09 15:25:59 http://JennyTingvall.devote.se
  Svara
 • vilket läskigt ställe:S

  Jenny 2013-04-09 15:25:59 http://JennyTingvall.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!