Lunch i Långedrag, Gbg

Idag tog vi en liten biltur. Åkte till Kungsbacka och kollade i affärer. Jag har shoppingförbud tills jag hittat ett jobb har jag infört för min plånbok. Hittade ett par tighta vita skidbyxor från J.Lindeberg jag tittat på förut på 70% rea men la bestämt tillbaka på hyllan… En regel är en regel.

Sen åkte vi till Långedrag och åt lunch på deras seglarrestaurang. Jag åt en Bergstunga som var panerad i parmesan. My oh my vad härlig den var.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hehe, rolig grimas på din presentationsbild. Kul parodi på grimasen ”duckface” som tjejer utan hjärna brukar göra på bilder.

  2013-04-15 05:39:05
  Svara
 • Hehe, rolig grimas på din presentationsbild. Kul parodi på grimasen ”duckface” som tjejer utan hjärna brukar göra på bilder.

  2013-04-15 05:39:05
  Svara
 • Jobbar du inte på Ziperall längre? MVH,
  Trogen läsare!

  2013-04-15 04:03:01
  Svara
 • Jobbar du inte på Ziperall längre? MVH,
  Trogen läsare!

  2013-04-15 04:03:01
  Svara
 • Ä.L.S.K.A.R. din kropp.
  vart med här länge nu. enda sedan dondasha tiden då du hängde med erik& jesper men mest med freja johan och becca. då vart du lika kul, men du känns mognare nu. tänkte på det efter lyssnat på podden(självklart sitter man inte och funderar på bloggare man läsers inre utveckling 24/7 liksom utan det vart pga podden jag tänkte på det) , att du har blivit mer mogen. gillade gamla dasha gillar nya dasha. lyckca till med jobb

  2013-04-14 18:28:57
  Svara
  • Svar på s kommentar.

   Men åh vad roligt! Gulle du. Hänger lika mycket med Johan faktiskt men han vill bara inte vara med i bloggy :p. Jeppe, Erik och Freja pratar jag med ungefär nångång i veckan med. Jeppe ska bli pappa ;))))

   Dasha 2013-04-14 18:35:06 http://dasha.devote.se
   Svara
 • Ä.L.S.K.A.R. din kropp.
  vart med här länge nu. enda sedan dondasha tiden då du hängde med erik& jesper men mest med freja johan och becca. då vart du lika kul, men du känns mognare nu. tänkte på det efter lyssnat på podden(självklart sitter man inte och funderar på bloggare man läsers inre utveckling 24/7 liksom utan det vart pga podden jag tänkte på det) , att du har blivit mer mogen. gillade gamla dasha gillar nya dasha. lyckca till med jobb

  2013-04-14 18:28:57
  Svara
  • Svar på s kommentar.

   Men åh vad roligt! Gulle du. Hänger lika mycket med Johan faktiskt men han vill bara inte vara med i bloggy :p. Jeppe, Erik och Freja pratar jag med ungefär nångång i veckan med. Jeppe ska bli pappa ;))))

   Dasha 2013-04-14 18:35:06 http://dasha.devote.se
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!