Bästa med måndagsmornar

Läser ni artiklar på Devotes förstasida? De uppdaterar varje dag med nya artiklar eller krönikor etc. Men min absoluta favorit (och det gäller allting på internet inte bara från devote) är måndagsmorgnarna när Caroline skriver ”Bloggarnas helg”. Då sammanfattar hon vad alla storbloggare gjort i helgen med bilder och några korta meningar.

ÄLSKAR DET FORMATET! Önskar verkligen att det vore längre. Hade lätt kunnat varit dubbelt så långt, om ni frågar mig. För om jag ska vara ärlig är jag halvdålig på bloggare. Läste många bloggar för några år sen. Men nu är det annat som kommer i vägen. Läser egentligen en blogg om dagen (Fornis) och sen kanske 5st 1-2 gånger i veckan. Men i det formatet så gör det att jag har koll ändå. För det vill jag ju ha! Vill ha koll på dem.

Så ska ni läsa en endaste ”artikel” i veckan så borde det vara ”Bloggarnas helg”. Ni hittar det HÄR (eller på Devotes förstasida varje måndag morgon).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!