Fingers and Toes

Vet ni vad jag gjort idag? Jag har inte bara fixat mina naglar idag jag har även tagit ”min dag i bilder” till er. Så ikväll kommer det upp ett inlägg med massa bilder! Det gillar ni va?

På torsdag fyller jag ju år… Som jag tjatat om massor. Och även fast jag inte ska göra något speciellt så vill man känns sig lite snygg ju. Så jag unnade mig en pedikyr och manikyr. Körde Shellac på båda eftersom att det håller så länge.

Finns två grejer som gör Fingers and Toes så bra och det är att när man får pedikyr så sitter man i en massagestol. Och man får massage så länge man vill. Väldigt skönt. Och det andra är att man bokar på deras hemsida men så har de hela tre salonger i innerstan så det går ganska snabbt att få tid. *är stressig stockholmstjej you know, vill jag ha något vill jag ofta ha det på en gång* så det passar mig perfekt!

Ni hittar deras hemsida HÄR. Var så god för veckans bästa tips!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!