Saker jag kommit underfund med efter en helg med ett barn

1. Nu äntligen fattade jag detta med tiden. Jag ba: ”Aaah men jag kan gå hemifrån typ 12? Kom hemifrån 13.30”. Typ sjuk skillnad. Men så kom det något upp. Och medans jag klädde på mig var jag tvungen att underhålla honom med att springa och jaga han. Sen skulle vi gå men då kom det en bajsblöja emellan…

2. Efter hela lördagen så upptäckte jag att jag hade ”Spagetti och köttfärsås”, leverpastej och saft från en jordgubbe på min vita tröja. Alltså, min vita tröja såg snarare ut som ett batikplagg.

3. Harley har ett gosedjur som är en kanin men även en sk. ”speldosa”. Så drar man i ett snöre så spelar den mysig musik så barnet i fråga blir sömnig och gosig och förhoppningsvis sömnig. Men för personen i fråga som står där och ska natta barnet är det ju skit jobbigt. För kaninen slutar ju plinga efter mindre än en minut? Finns det såna gosedjur som spelar musik längre eller är detta alternativ enda som finns?

4. Önskar alla unga tjejer som säger att de vill ha barn kunde få låna någons barn i två dygn så de verkligen förstod vilken omställning det är för livet. Tittade på ”Unga mammor” för några veckor sen och då sa de i programmet att 8/10 som blir unga mammor lever som låginkomsttagare resten av sitt liv. För att möjligheterna försvinner att utvecklas innan man måste sluta tänka på sig själv och prioritera någon annan före allt.

En liten och fräknig Dasha

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!