Batman solisar från BYPM

God kväll… För vilken kväll det varit. Jag cyklade hem från min middag ikväll och även fast det blåser och termometern inte står på mer än +4’C så var det en sån härlig tur. Cyklade förbi så många studentskivor och inget andas mer lycka är Studenten. Det var absolut en av de lyckligaste dagarna i mitt liv.

Asså wow.

Började den här dagen med ett möte och sen mötte jag upp Harley. Han bad om att få låna mina solisar som är från BYPM.SE och det fick han, såklart. Hur söt var han? Senare mötte jag upp några vänner för att kolla på fotbollen och äta en bit kött. Urtrevlig söndag!

Vänner är fan livet. Älskar er. Så. Himla. Mycket.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!