Min Chanel flap bag i kalvskinn

Här är min älskade Chanel!

Jag har en Chanel Flap Bag Medium.

Jag får frågor titt som tätt om den och tänkte jag skulle redovisa för er. Jag köpte den när jag var i London med jobbet ganska exakt ett år sen. 20 april.

Jag valde kalvskinn för det är lite grövre än lammskinn. Drar man med en nagel på lammskinn så syns det (och blir kvar för alltid). Så är man inte en rich girl och kan köpa hur många Chanelväskor som helst så är kalvskinn att föredra. En sån här väska ser jag som en investering. Jag vet att jag kommer ha den forever. Skulle jag tröttna på den åker den i sin lilla dustbag och så får min dotter ha den när hon blir tillräckligt gammal. Jag köpte nämligen en ur deras klassiska kollektion. Den här väskan har alltså redan funnits forever. Den kommer inte bli omodern. Never. 

Nu minns jag ärligt inte vad jag betalade för den men det var runt 36 000 kr.


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!