Barcelona med Mia Moscato

Hej hej från Barcelona.

Jag har skrivit Justin Bieber inlägget TVÅ gånger nu men internet här uppe vill inte jobba med mig så det har brutits båda gångerna. Förstår ni att jag la upp ca 10 bilder och skrev inlägget i över 1 1/2 timme och sen försvann allt? Ville bara glida ner på marken och skrika.

Så ni får helt enkelt hålla ut till lördag morgon. Då kommer det. Lovar att det är de första jag ska göra när jag vaknar hemma med min dator.

Okej? Är vi cool?

Här är jag och lille Sara på ett event igår kväll. Man fick rose cava i piccolo flaska från Freixenet med en tillhörande strut till så det var lättare att dricka. Urtrevligt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!