”Förlåt”

Ordet förlåt verkar vara svårt för folk att få ur sig. Men det är ett väldigt viktigt ord som man inte får strunta i. Tycker alla borde tänka efter en extra gång innan man rycker på axlarna åt en händelse någon anklagar en för.

Jag vill i alla fall börja med att be om ursäkt till er.

Jag ville berätta om min träff med Justin Bieber redan i torsdagsmorgon men så höll inte internet och det gick helt enkelt inte. Sen kom det två otroligt intensiva dygn i Barcelona och sen vart jag sjuk. Nu har jag avklarat kräkis nr två för 2013 och även feber. Igår somnade jag i soffan strax efter 18-tiden och vaknade i soffan kl 10. Men nu är febern borta men jag känner mig fortfarande svag. Utslagen typ.

Därför kommer hela denna dag vigas åt bloggen. Jag ska berätta allt. Ni ska även få den stora tävlingen jag lovat er. Har en sån super goodiebag att lotta ut!!!!

Stay tuned.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!