Mitt möte med Justin Bieber (meet and greet) del 1

Okej var ska jag börja. Känner att jag är tvungen att dela upp detta i två delar. Den första ang själva träffen med honom och sen konsertdelen.

Allt började med att Mio, William och Boudal kom hem till mig så fixade vi i ordning oss tillsammans. Jag var mest spänd av oss alla. Hoppade omkring som en ekorre på speed och utgav ljud som ”iiiih” och ”wiiiiiiie”. Tog en bild med en mask jag fått innan vi gick hemifrån.

När vi kom fram till Globen var det först lite struligt med vart vi skulle. Men sen hittade vi ”Annexets lastkaj”. Stod i kö och frös lite. Men nu började även killarna bli nervösa. Märktes på att de blev tysta och uppmärksammade allt som hände runt omkring. Tror tom Mio sa nångång ”Åhh snart får vi trääääffa honom!!”

När vi kom in fick vi ett grönt band som gav oss access att träffa honom i det uppbyggda fotobåset inne på Anexet. Och det rosa gav oss access till den beryktade ”Golden circle” inne i Globen.

De hade radat upp stolar så man fick sitta och vänta. Vi vart insläppta strax efter 17-tiden så det var en ganska lång väntan framför oss.


Vi underhöll oss med olika lekar. Här piskar jag Mio i leken ”stress”. Ni vet när man ska slå på varandras händer och den andra ska hinna rycka undan? Jag var galet koncentrerad.

…och så väntade vi lite till. Och jag tog lite bilder på killarna.


Helt plötsligt säger en man på engelska att:

”JUSTIN BIEBER IS IN THE HOUSE!”

Ingen reagerar speciellt. Alla blir lite tysta och kollar mot honom. Vi är nog inte riktigt beredda. Så säger han igen:

”Dident you hear what i said?! Justin Bieber is in this building and waiting for you!!!!!”

Då bröt hysterin ut. Alla börja skrika och han försökte få alla att lugna ner sig och ställa sig i en organiserad kö. Den såg ut så här.Efter detta gick allt väldigt fort. Vi kom fram till det uppbyggda fotobåset som befanns sig bakom fyra svarta draperier. Där stod det ungefär 10 vakter och så blev man framputtade till Justin som kändes lite stressad men proffsig och så ställde vi oss fyra som vi hade bestämt att vi skulle göra smackade av en bild och så vart vi utled av några andra vakter. Direkt där efter så klippte de av det gröna bandet och så fick vi komma in i Globen och inta våra platser. Här är en bild på mig där jag är lite förvirrad efter hela denna händelse. Det är ju en once in a life time som jag helt ärligt hade hoppats på hade varat i alla fall i en minut.


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • This is my first time pay a quick visit at here and i am really happy to read everthing at one place watch horse races live

  pba live streaming 2023-07-07 04:23:56 https://freehorseracingtv.com/live2/pba-live/
  Svara
 • While having jungs and as well, men’s nicely in their earn, The blu-ray small business delivers longer flexibility to office out over the better half of the people in the want to. ”Specified loads of funding, I would make persons grab tampons, One merchandising legend hilariously declared to loan. I will not highly don’t buy which this kind of.
  buy wildstar gold http://www.wildstarplatinums.com/wild-star-product-eu

  Svara
 • While having jungs and as well, men’s nicely in their earn, The blu-ray small business delivers longer flexibility to office out over the better half of the people in the want to. ”Specified loads of funding, I would make persons grab tampons, One merchandising legend hilariously declared to loan. I will not highly don’t buy which this kind of.
  buy wildstar gold http://www.wildstarplatinums.com/wild-star-product-eu

  Svara
 • Hur kommer det sig ATT DU GICK PÅ KONSERTEN MED HANNAH GRAAFS SÖNER? 🙂 SJUKT SKOJJ VERKAR NI HAFT DET! KRAM. ÄLSKAR DIN BLOGG. SÅ ÄKTA. DS

  2013-04-29 20:32:23
  Svara
 • Hur kommer det sig ATT DU GICK PÅ KONSERTEN MED HANNAH GRAAFS SÖNER? 🙂 SJUKT SKOJJ VERKAR NI HAFT DET! KRAM. ÄLSKAR DIN BLOGG. SÅ ÄKTA. DS

  2013-04-29 20:32:23
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!