Barcelona med Mia Moscato

Hej hej. 


Jag har självklart inte glömt att visa er bilder från Barcelona! Men jag glömde min kamera hemma vilket är så sämst av mig att det finns inte så nu har jag väntat ut på att de andra tjejerna ska lägga upp sina så jag får låna dem. Hoppas verkligen det är okej med er! <3

Eftersom att jag inte ville missa Justin Bieber så åkte jag och Sara en dag senare än de andra. Tidigt på torsdag morgonen. Så första kvällen var vi inte med på.

Våt åt fantastisk mat på en stjärnkrog som heter Comerc24. Det var 19 rätter som allihopa var helt fantastiska. Vi rullade därifrån efter middagen. Planen var att gå ut och göra Barcelona nighttime men ingen av oss orkade :p

 

 

 

På dagen besökte vi Freixenets vingård. Det var hur mysigt som helst. Vi fick se den gamla och den nya delen av vingården. Samt ha vinsmakning av deras viner. Jag gillar verkligen deras nya CAVA som heter Mia Moscat. Den är fruktig och smakar sommar.

Så tack snälla Mia för att vi fick komma och uppleva detta!

 

 

Har lånat bilder av tjejerna från resan:

Madelene Billman

Kelly Biddle

Sara Jönsson

Hilda Sandrström

Maxinne Björk
Linn Herbertsson

Isabelle Håwi

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • This was beautiful Admin. Thank you for your reflections. gulf stream live

  newsmax com live 2023-07-15 02:48:15 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • As I website owner I believe the content material here is really good , appreciate it for your efforts. live horse racing

  pba live streaming free 2023-07-07 04:02:40 https://freehorseracingtv.com/live2/pba-live/
  Svara
 • Ser ut som en riktigt mysig resa!

  Josefine 2013-05-05 21:12:42 http://906308.devote.se
  Svara
 • Ser ut som en riktigt mysig resa!

  Josefine 2013-05-05 21:12:42 http://906308.devote.se
  Svara
 • Mysiga bilder 😀

  Svara
 • Mysiga bilder 😀

  Svara
 • Heejj! Jag tycker du är jätte söt! Och jag hoppas att jag en dag får lika många visare och besökare som du! Och det skulle betyda gul för mig om du besökte min blogg! majliss.devote.se

  Kram Maja ♥

  Maja 2013-05-03 21:07:23 http://1022982.devote.se
  Svara
 • Heejj! Jag tycker du är jätte söt! Och jag hoppas att jag en dag får lika många visare och besökare som du! Och det skulle betyda gul för mig om du besökte min blogg! majliss.devote.se

  Kram Maja ♥

  Maja 2013-05-03 21:07:23 http://1022982.devote.se
  Svara
 • Hej!

  Har precis börjat lyssna på er podcast (och älskar den!!), men det finns bara 5 avsnitt upplagda vad jag kan se? Går det inte att lyssna på dom första ni gjorde?

  Tack på förhand!

  2013-05-03 00:18:48
  Svara
 • Hej!

  Har precis börjat lyssna på er podcast (och älskar den!!), men det finns bara 5 avsnitt upplagda vad jag kan se? Går det inte att lyssna på dom första ni gjorde?

  Tack på förhand!

  2013-05-03 00:18:48
  Svara
 • Hej, jag undrar om ni kan ta upp ”galna ex”
  För jag tror det är super många verkligen som inte kan hantera sina känslor när dom blivit dumpade så dom kan göra vad som helst och få det att gå ut över någon annan. Som till exempel mitt ex som var helt galen och började stalka mig hur länge som helst. Jag var super nära på att försöka skaffa ett besöksförbud för att det gick så långt. Efter några månader hade det lugnat ner sig och just nu ringer han bara dolt på min telefon och lägger på när jag svarar… flera gånger i veckan. Han har hotat med självmord och allt som går att tänka sig. Jag har sagt upp kontakten helt och skulle aldrig svara när han ringer eller försöker prata eller skriva till mig. Har nån av er varit med om något liknande? Jag är så himla rädd att träffa någon ny för det känns som att alla blir knäppa av kärleken

  2013-05-02 23:53:32
  Svara
 • Hej, jag undrar om ni kan ta upp ”galna ex”
  För jag tror det är super många verkligen som inte kan hantera sina känslor när dom blivit dumpade så dom kan göra vad som helst och få det att gå ut över någon annan. Som till exempel mitt ex som var helt galen och började stalka mig hur länge som helst. Jag var super nära på att försöka skaffa ett besöksförbud för att det gick så långt. Efter några månader hade det lugnat ner sig och just nu ringer han bara dolt på min telefon och lägger på när jag svarar… flera gånger i veckan. Han har hotat med självmord och allt som går att tänka sig. Jag har sagt upp kontakten helt och skulle aldrig svara när han ringer eller försöker prata eller skriva till mig. Har nån av er varit med om något liknande? Jag är så himla rädd att träffa någon ny för det känns som att alla blir knäppa av kärleken

  2013-05-02 23:53:32
  Svara
 • Åh så goa bilder! 😀

  Nonno 2013-05-02 21:36:51 http://.devote.se
  Svara
 • Åh så goa bilder! 😀

  Nonno 2013-05-02 21:36:51 http://.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!