Eucerin in my face and heart

Ni som lyssnar på podden vet att vi är sponsrade av Eucerin och det är vi så glada över! ÄLSKAR företag som känns unga och hippa och fattar grejen som gammelmedia inte alls fattar. Att sponsra våran podd är en superide. Och Eucerin fattar det. Gillar verkligen dem för det.

Nu har jag använt mig av Eucerins serie för problem hy i några veckor och tycker verkligen att den är bra. Den är skonsam men härlig. Är inte ordet ”härlig” världens mysigaste ord btw? Allt som beskrivs som härligt tycker jag om. Det vill jag vara en del av.

Nu hade jag ingen problem hy att utgå från men känner ändå att den blivit bättre. Lite knotter och sånt har man ju. Och några finnar i månaden. Men det känns som om det minskat nu. Nu jinxar jag det säkert men nu när jag tänker efter har jag fan inte haft en enda finne på minst tre/fyra veckor…

Denna serie finns att införskaffa sig på bla Apoteket 🙂Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!