Make up store tvål för sminkborstar

När vi ändå är inne på skönhet så tänkte jag kolla med er ifall ni tar hand om er hy och allting som den ”lever i”?

Här kommer några punkter som också spelar in vare sig man har en dyr eller billig serie för sin problemhy.

– Byta örngott minst varje två veckor. Ligger du och svettas där blir den äcklig. Använder du eller någon du sover med tex vax eller någon annan hårprodukt som klibbar av sig skulle jag förmodligen byta oftare än så.

– Självklart vara noga med att tvätta av allt smink innan man lägger sig. Men även ha 1-2 dagar i veckan man går utan smink. Huden behöver vila och andas.

– KLÄM INTE. Måste du klämma så med nytvättade händer och toalettpapper. Eller tops. Inte med naglarna. Om ni bara visste hur mycket bakterier det finns under naglarna. Har hört att under naglarna finns det lika mycket skit som på en offentlig toalettsits! Ni fattar nivån på äcklighet va?

– Tvätta dina sminkborstar ofta!!! De blir superduper äckliga av allt smink som ligger och får gro i dem. Jag skulle säga att jag försöker tvätta mina en gång i veckan men ibland blir det varannan vecka. Då använder jag denna tvål från Makeupstore som är till för just detta ändamål.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!