Byxdress från Drylake

I helgen var jag och dansade disco. På fredagen hade jag denna underbara byxdress från DRYLAKE. Är fortfarande en sån sucker på allt som har öppenrygg.

Här är jag och Johan <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • But wanna say that this really is quite helpful , Thanks for taking your time to write this. racing uk live stream

  newsmax live stream 2023-07-15 02:12:59 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • Hej dasha! Jag är ett stort fan av din och michaelas podcast och hörde där att du är arbetslös. Jag med 🙁 världens tråkigaste. I 3-4veckor har jag varit ”hemmafru” som jag kallar det och var egentligen less redan första dagen. Visst, det är skönt att ha långhelg men att vara hemma varje dag varje vecka är rent utsagt förjävligt. Sitter just nu hemma och spånar lite på vad man skulle kunna göra själv. Möjligheterna är ju oändliga, gäller bara att hitta rätt och satsa. Tänk vad lätt det vore om man fick ett jobb i cornflakespaketet istället .. suck! Vore kul om vi kunde träffas vi arbetslösa. Det finns säkert fler som följer dig. För jag vet att jag inte är en soffliggare och att du lika gärna som jag vill ha ett jobb!

  2013-05-14 13:43:30
  Svara
 • Hej dasha! Jag är ett stort fan av din och michaelas podcast och hörde där att du är arbetslös. Jag med 🙁 världens tråkigaste. I 3-4veckor har jag varit ”hemmafru” som jag kallar det och var egentligen less redan första dagen. Visst, det är skönt att ha långhelg men att vara hemma varje dag varje vecka är rent utsagt förjävligt. Sitter just nu hemma och spånar lite på vad man skulle kunna göra själv. Möjligheterna är ju oändliga, gäller bara att hitta rätt och satsa. Tänk vad lätt det vore om man fick ett jobb i cornflakespaketet istället .. suck! Vore kul om vi kunde träffas vi arbetslösa. Det finns säkert fler som följer dig. För jag vet att jag inte är en soffliggare och att du lika gärna som jag vill ha ett jobb!

  2013-05-14 13:43:30
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!