20% PÅ ALLT PÅ BANGERHEAD

Hittar jag något som är perfektion i deoväg tex byter jag aldrig. (Min deo har jag tex använt i fem år.) Nu bad Bangerhead mig att lista mina skönhetsfavoriter. Och det delar jag mer än gärna med mig av till er! Använder tex en olja som får min hy att vara lika len som en bebisrumpa. Och det är något jag aldrig avslöjat förut.

PLUS. Att ni får 20% på HELA SORTIMENTET PÅ BANGERHEAD endast idag om ni anger koden dasha20 i rabattfältet.

Klicka HÄR för att läsa min mina skönhetsfavoriter <3.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej! Hur länge pågår Goodiebag tävlingen ? =)

    2013-05-15 14:08:17
    Svara
  • Hej! Hur länge pågår Goodiebag tävlingen ? =)

    2013-05-15 14:08:17
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!