Helgen i bilder (bättre sent än aldrig, visst?)

FREDAG började vi med ljuvlig picknick i Humlegården. Drack Mia och åt charkisar från ICA.

Vid 20-tiden gick vi till Cafe Opera där det var den årliga KING-festen. Där sprang vi in i massa fantastiska människor. Som tex dessa två.Som jag nämnde förut fyllde min kompis Victor år och han firades rejält på WALL.Lördagen började med att jag åkte hem till Damon och där gjorde vi de godaste Bloody Mary’s ever.

På kvällen kom Sara hem till mig och vi kollade på ESC och drack MIA igen (vad annars?)Vi gick ut och dansade. Här är jag och lillebror Forni utanför White "after hours" man om säger så….På söndag gick jag en PW. Helklädd i NIKE. Från sport-bh till skor.På eftermiddagen mötte jag upp Becca och drack lite drinkar på MR FRENCH.Sen kollade vi hockeyn och firade guldet på Cafe Opera tills natten blev dag.Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • hej !
  jag vill bara tipsa dig om årets bästa tävling för alla oss som älskar skor ;)!
  Passa på att vinna dina drömskor, välj helt själv bland tusentals. Det finns verkligen skor för ALLA !

  http://moonzanna.se/2013/may/vinn-dina-dromskor-2.html#comment

  kram

  2013-05-22 12:44:19 http://moonzanna.se
  Svara
 • Haha, heter killen Rikard på den sista bilden?

  2013-05-21 21:13:36
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!