Att banta "osv"

Nu när sommaren närmar sig med stormsteg vill man gärna hålla inne på allt smått och gott. Men behöver inte! Men jag hoppar gärna efterrätt för att känna mig nice i bikinin.

Ni vet att jag älskar mat och godis och chips. Men framför allt kakor. Men jag kan inte äta det hela tiden för då skulle jag bli ohälsosamt överviktig. Man tror på att unna sig men tänka "plus-minus-noll".

Tex. Äter jag en super onyttig middag med tillhörande efterrätt då får man tänk på det dagen efter. Och då kanske hoppa läsken och äta en sallad till lunch? Jag tror inte på att man ska begränsa något. Tror inte det håller i längden. Att ta bort allt sött tex? Eller alla kolhydrater. Lagom är bäst.

MEN.

Viktigaste regel.
All time ever är denna:
På semester får man aldrig banta!!!!Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!