Svar på frågor del 1

hur ofta röker du? Röker kanske 1-2 cigg om dagen. Fler om jag dricker alkohol.
tips att göra när man inte är 18? riktigt drygt Titta på film? Hehe nä men ha hemmafester! Det är svinkul.
vad händer i sommar för din del? Jag har inte planerat in något alls för denna sommar pga jobb.

hur går det med jobbsökandet? 🙂

Bra!

Hej Dasha!
Hur lärde du känna Michaela? Vi hade blivit resenterade för varandra genom gemensammavänner när jag hittade henne bakom ett DJbås på Spybar och föreslog att vi skulle dela taxi hem eftersom att vi bodde bredvid varandra. Dagen efter åt vi lunch och sen dess har hon försökt skaka av mig men inte lyckats än 😛
Har du och ditt ex fortfarande kontakt? Mitt senaste? Ja. De andra inte riktigt.
Har du varit i norra Norrland någon gång? (är från Skellefteå) 🙂 Hehe Nä tror nog inte det tyvärr.


En av de första bilderna på oss. Här känner vi inte varandra. Råkade bara stå i samma sällskap :p

Hej:)
Jag ska inte jobba så mycket i sommar och jag undrar hur du sysselsätter dig de dagar då du inte har något inplanerat?
Puss du är underbar!

Jag har ju väldigt tur att jag har min bästis (Becca) som är mammaledig OCH bor precis vid mig. Men annars tränar jag och så bloggar jag (vllket folk inte riktigt förstår tar ganska mycket mer tid än vad man tror att det gör). Hade solat mycket om jag var ledig hela sommaren 🙂

Hej Dasha! Din blogg är grym! Du har nämnt att du lärde känna ditt ex genom gemensamma kompisar. Hur är det idag när du umgås med de gängen? Hälsar du och Jacob? Känns det konstigt att ni har gemensamma kompisar?

Det känns inte konstigt men det måste gå lite tid innan man kan umgås alla igen… Det fattar väl vem som helst. Men när vi ses ute så är det okej. Då hälsar alla och tycker det är kul att ses men nej vi hänger så klart inte längre. En kväll när jag var med en tjejkompis som även hon träffat en av killarna i det gänget, så var vi utanför en nattklubb och möter två killar från det gänget så vinkar vi och då säger den ena högt så vi ska höra ”Nä fy vi kommer inte ta med två ex när vi går vidare” och vände sig om. Då vart jag ganska sur. Så jag puttade honom. Hehe nä det gjorde jag inte men i min fantasi gjorde jag det. Jag och Jacob hälsar absolut ifall vi ses!!

KAN du inte snälla fixa så att man kan följa din blogg via Google Reader (RSS)? Det fungerar på de flesta Devotebloggar men man måste aktivera någon inställning typ. Vi har inte kunnat följa dig sen du flyttade till Devote och så kan vi ju inte ha det! Puss!

Har mailat Anna här på Devote så förhoppningsvis funkar det snart 🙂

Om du hade fått (bara så där) 100 millar att shoppa loss för. Vad är det FÖRSTA du hade köpt?

Då hade jag skickat ett mail till alla mina vänner där jag hade bett dem möta mig på Arlanda en viss tid och bara tagit med pass och försökt ta ledigt så länge de kunde från jobbet. Så hade jag åkt på en turne. Så fick alla åka hem när de kände för det och ville. Så hade alla fått shoppa nya kläder när vi kom till första destinationen. Själv hade jag rest runt och sett världen. Köpt mycket fina väskor. Donerat några miljoner till Hungerhjälpen och några miljoner till Project Playground. Men en resa med mina favoritmänniskor hade nog varit det första.

Hej Dasha! Jag har en fråga som jag egentligen tänkt skriva till din och Michaelas podcast om. Jag vet att du sa i något av avsnitten att en vän inte borde lägga sig i kompisars pojkvänsval. Det är bara det att min tjejkompis har träffat en kille som ständigt uttalar sig negativt om både invandrare, folk med annan sexuell läggning än heterosexuell, folk med funktionshinder m.fl. Det här är inga åsikter som min kompis delar, säger hon, men hon är ändå tillsammans med honom. Jag har försökt stå ut , men jag känner inte att jag är villig att umgås med honom, även om jag älskar min vän. Hur säger jag till henne att jag tycker att hon borde tänka över sitt val av pojkvän? Jag är så rädd att hon ska bryta kontakten med mig om jag ifrågasätter, för det är det sista jag vill.
Det här är hennes första pojkvän och de har redan flyttat ihop, så allt är lite känsligt…

Okej det är inte riktigt samma sak som jag menade förut… Du ska inte försöka få henne att göra slut (även fast han låter som en väldigt dum idiot) för det är då du kan förlora henne. Men tycker däremot du ska stå på dig när han fäller såna kommentarer. Fråga vad han menar med det han säger? Ifrågasätt honom. Var aldrig rädd att uttala dig om sådant du tror på. Fråga vem han tror att han är som säger att homosexuellas kärlek är mindre fin tex?

Vart handlar du oftast dina kläder? Gud jag vet inte. Zara och H&M kanske.
Favorit butik/märke? Samma typ.
Du har bästa bloggen♥ Du är bäst <3

Snälla droppa vem av dina killkompisar som kör ut brudar respektive är gulligast ever med brunchy osv!

Hehe det kan jag tyvärr inte göra. Vore jättetaskigt :p.
-få en fet ring eller ett fett bröllop?

FETT BRÖLLOP! Köper fet ring själv 😉
-om du o Philip frf vart tillsammans hade du vart bjuden på The royal wedding?

Oj ingen aning. Vet inte ens om han var där.
– hur tycker du man ska klä sig när man blivit aningen tjockare än innan?

Man ska alltid klä sig i det man känner sig mest bekväm i! Spelar ingen roll vad någon annan tycker. Känner du dig obekväm kommer du ändå inte känna dig snygg även om Angelica Blick säger att det är inne just nu.
-hur väl kände du Louise gottlieb?
Inte väl alls. Vi träffades ju när vi var på landet allihopa och på födelsedagar och såna saker. Men jag personligen har aldrig varit kompis med henne. Däremot är Lussan världens snällaste människa. Genuint supergullig är hon.
-flytta till Paris eller London? Om du vart tvungen

London tror jag! Mest för att jag känner massa människor där. Ingen i Paris.

Bedöm följande hur snygga på en skala ett till tio
-Martin Björk 8
-Jon Olsson 7
– Martin Stenmark 6
-Johan stangenberg hahaha va? 10 såklart
-chris martland vet ej vem det är och google gav mig flera olika alternativ
-Johan gunterberg hehe 5 typ
-Peter Jihde han ser väl bra ut men är ganska jobbig tycker jag. blir en 5 där med.

Vad är ditt bästa tips inför min studentdag på onsdag för att den ska bli BÄST? Oj. Mer alokhol! Och se till så dina kompisar och du möts upp någonstans efter era mottagningar. Ni kommer vilja det. Bjud över gänget till dig eller så.
Lova att du och Michaela inte kommer lägga ner podden? Så jävla peppig, härlig och grym! ♥ Lovar att vi absolut inte har några planer på det på väldigt länge!
Vart fan kan man träffa en partner om man inte tycker om att hänga på krogen så mycket?

Jobbet! Gemensamma vänner? Fråga dina vänner ”Har inte du någon jag skulle gilla?!” De har säkert men de har glömt 🙂

Livets bästa tips? Ta inte dig själv på för stort allvar. Det är ju ingen annan som gör det.
Livets viktigaste donts? Aldrig vara dum. Eller skratta åt någon annan. Skratta bara med. 

Hej! Skulle vilja veta hur du tänker kring träning och den träningshets som jag upplever i vissa bloggar. Kan tycka att när det blir sådant stort fokus på träning och mat kan de skapa en ångest hos många som läser. Vad tänker du om detta?
Tack för en jättebra blogg. Kram

Jag är väl isf ganska hetsig med? Jag tycker det är viktigt att vi rör på oss och inte blir lika överviktiga som USA tex. Träning och nyttig kost är viktigt.

Hey!
5 bra respektive 5 dåliga egenskaper som du har?
BRA:

– Omhändertagande

– Ställer alltid upp

– Ärlig

– Älskar att bjuda på mat

– Sjukt omtänksam

DÅLIGA:

– Blir lätt besviken och ledsen

– Är krävande

– Hetsig

– Svårt för att släppa in nya människor

– Kort temperament

Hej Dasha!
Jag är arbetssökande och har sökt en massa jobb utan framgång. Vet inte vad jag ska ta mig till snart. Har läst att du också är arbetssökande. Jag blir deprimerad på riktigt av att inte ha någonstans att gå till under dagarna. Snälla Dasha kom med lite tips på hur jag kan se positivt på framtiden och hur jag kan sysselsätta mig under dagarna.
Kramar Anneli

Träna. Laga mat. Umgås med vänner. SÖK FLER JOBB.

Hur har du gjort för att lyckas gå ner i vikt? Du är så JÄVLA snygg!!!!

Jag har ätit mindre. Ärligt har jag ätit mindre portioner. Aldrig en ”stor sushi” utan alltid ”liten sushi”. Man blir mätt. Sitter i huvudet. True story. Sen är jag as sugen på glass har jag ätit glass till middag. Inte middag OCH glass. Typ så.

Bästa & snyggaste Dasha!
Vilka skor kommer du köra på i sommar? vardags & fest??
Kör mycket sneakers och balerinas till vardags. Sen skyhöga klackar till fest. Alltid superklackar.
hur kommer du gå klädd på sommarens fester?
Gillar toppar och shorts mer än klänningar. Men mycket vitt!
Och hur & vad tränar du? vad gör du för övningar?
Inget alls just nu. Bara powerwalks.
Hur mycket dricker du en utekväll?

För mycket. Men kanske 10 drinkar? Beror på hur lång en ”utekväll” är.
hur träffar man nya vänner??
Krogen! Skratta och va härlig. Då kommer de.
kan du inte visa lite bilder från din lägenhet?
Har jag redan gjort… Men kan göra igen 🙂
Tack för bästa bloggen!

Är du feminist?

Ja

På vilket sätt går man bäst vidare efter att det tagit slut med någon?

Man skaffar sig ett plåster. Är man inte redo för det så försöker man umgås med vänner så mycket det bara går. Sysselsätta sig hela tiden. Sova med kompisar. Aldrig vara själv.

Vad är det för vadslagning du och Petra har?
Hehe. Vi ska gå ner xxx antal kilo var. Den som förlorar måste köpa en YSL clutch till den andra.

Kan inte ni komma till Uppsala/stockholms nation och festa i höst?

Kanske det! Jag var där på Valborg!
Ni borde prata om samboliv i podden!

Samboliv it is. Denna vecka!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!