Svar på frågor del 2

Hur kom du in på Stockholms nation på Valborg? Måste man inte ha legitimation om att man pluggar? Försökte själv och det gick inge vidare haha

 Hehe vi kom inte in :p

 

Förut hängde du väl jätttemycket med Linckan och co?

 Japp det gjorde jag. Inte för att det hänt något utan bara blir så ibland

 

Hej finaste Dasha! 
Har Michaela och du någon aning om hur många podcast ni kommer att göra eller kör ni bara på tills ni känner att ni inte vill/orkar mer? 
För ni får inte sluta, ni kommer skapa gråtkaos runtom i Sverige isåfall!!! KRAMIZ

 Hehe men tack snälla. Har inga planer på att sluta <3

 

 

Hur ofta röker du?
Varje dag. Men inte så många cigg. Kanske 1-2 st. 
Dricker du redbull sugarfree varje dag?

Japp. 
hur mycket alkohol dricker du och dina vänner under era utekvällar?

Är väl ganska olika beroende på när man börjar… Men ca 10 enheter kanske.  

 

 

Vad har du för tips till en som har väldigt få vänner (som man nästan aldrig träffar) pga. att man blivit för isolerad de senaste åren? Jag är egentligen hur glad och rolig som helst men de senaste åren har jag fokuserat väldigt mycket på vikt, träning och mat, vilket gjort att jag isolerat mig väldigt mycket från omvärlden.. Önskar att jag hade fler vänner men det är såklart att träffa nya när man inte vill gå ut och träffa folk! Tips? Hojta till om du vill bli min vän haha, du och ditt gäng (Michaela, Petra mfl) verkar så jäkla härliga! 🙂 Skulle vilja ha precis en sån vän som dig! Btw så är din och Michaelas blogpod så jäkla grym! Jag blir så glad av att lyssna på er! 🙂 Kram

Åh tack snälla. Träffar människor… Genom jobb och andra gemensamma vänner antar jag? Kanske börja på en sport du gillar där man träffar mycket människor? Kanske börja på en boxningsklass? Eller något liknande? Kram 🙂 

 

 

Hej dasha!
Har läst din blogg i nästan 2 år, gillar den såå!!
Vad trodde du att du skulle göra när du blev äldre? alltså framtidsplaner när du var runt 17 år.
Bästa filmen till en myskväll?

Bästa filmen just nu är ”Safe Haven”. Asså wow. När jag var 17 trodde jag att jag skulle bli programledare :O 

 

 

Vill överraska min pojkvän då det var längesen!
Så min fråga blir, Vilket är ditt bästa tips på en rolig överraskning? Gärna något lätt men ovanligt 🙂

Hehe det var inga lätta krav du kom med! Lätt men ovanligt. Jag skulle isf säga att ni gör något i brukar göra på helgerna en vardag. Eller boka en helkväll till er en vardag. Tex middag + bio!   

 

 

har du någon tatuering?
Japp en fjäril på rumpan i färg. 
vad är ditt bästa minnet från din tonårstid?
Hmm… svårt. Men en gång när jag sa till mamma att jag skulle sova borta hos Molly så när Mollys mamma hade lagt sig smög vi ut och sen hade hennes mamma vaknat mitt i natten och ringde min mamma för hon tänkte kolla ifall vi var där och när vi inte var där så ringde min mamma min mobil och när jag svara så var hon väldigt arg. Då badade jag i en utomhuspool, var väldigt berusad och skrek typ ”Helllooooo vem vill festa med miiiig” när jag svarade :O
tror du på Gud?

Ibland. 

 

 

Vad gillar du för serier?
Kollar på Greys Anatomy och Carries Diary. 
Jobbar du nu eller vad gör du? På tanke att du har lägenhet att betala.

Bloggar på heltid.  

 

 

Vad lyssnar du på för slags musik?
Hiphop och RNB in my heart forever and ever. 
Vilket/vilka fotbollslag håller du på?

Höll väldigt mycket på Hammarby när jag var mindre.  

 

Hur väl känner du Lisa Sjösten?

Vi har väl känt varandra i ett par år och så var hon ihop med en av mina favoritmänniskor i några år så skulle väl säga ganska bra? Vadårå? 🙂 

 

Har du silikon läppar eller det ser hämst ut, precis som på en anka!
Om du har sprutat in en massa i dem är det ditt livs misstag!!
Sorry jag glömde att du blev född blondy!!
Det ända du gör är att ljuga och trycka ner andra!!!!

MEN GUD. Vad du var otrevlig. Undra vad jag gjort dig för illa. Uppenbarligen något väldigt personligt. Förlåt. PS. Nej inte gjort läpparna. Störigt va? ;p 

 

 

Dasha du lever efter hela den här ”materiella saker har inget värde” och jag skulle behöva lite tips av dig… Lånade ut lite pengar till en tjejkompis och som det ser ut nu så har hon slutat svara på sms, samtal osv. Så tror inte jag kommer få tillbaka de (vänskapen är basically över). Hur tycker du jag ska göra? Släppa det och tänka att ”250kr inte är så mycket egentligen” eller fortsätta kriga eftersom mina pengar är ju mina pengar och de ska jag ju ha?

Jag vet inte… Jag hade nog inte orkat bråka om 250kr om jag ska vara ärlig. Bråka känns så himla 2009. Strunta i henne i stället. Lägg inte energi på någon som du ändå inte vill ha i ditt liv. 

 

 

Tror du på spöken?
Ohh ja. 
Snyggaste kill och tjej kändisen?
Justin Bieber (!) och Emma Stone! Älskar henne! 
Finns det nån låt som får dig att gråta?
Avril Lavigne – When your gone (varje gång)
Hur många vänner har du på facebook?
1839 stycken. 
Vad väger du?
58 kilon. Och är 170cm. 
Hur många par jeans äger du? 

Kanske 20? 

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!