Mustig spenatsoppa

Igår slängde jag ihop en spenatsoppa. Det är verkligen gott, enkelt och nyttigt att slänga ihop en vardag. Förutsättning att man har en passion för soppor, som jag har!

– Stek en finhackad gul lök och några vitlöksklyftor i olja så de blir gyllenbruna i en stor kastrull

– Häll fryst spenat i kastrullen och fyll den med kallt vatten så du precis täcker spenaten

– Tillsätt muskotnöt, vitpeppar, grönsaksbuljong

– Låt det koka upp på högvärme. Sänk det sen till låg värme och tillsätt mjölk för att runda av smaken. Låt det puttra så länge du har tid. Men minst 20 minuter.

– Smaka av och tillsätt någon av kryddorna om du tycker det fattas något. Jag tycker man ska känna både pepparn och muskotnöten.

– Servera med ett kokt ägg som du delar på längden. Ev ostmackor om du föredrar det.

Lycka till!Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Thank you for great article. I look forward to the continuation. live horse racing streams

  newsmax com live 2023-07-15 10:38:50 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • Thank you for great content. I look forward to the continuation. gulf stream park live stream

  Svara
 • Tjooo dasha! Du har en väldigt bra blogg. Läser den ofta. krenjs1911

  Titta gärna på min blogg http://goo.gl/Mh13j0

  2013-10-11 02:36:26 http://goo.gl/Mh13j0
  Svara
 • Tjooo dasha! Du har en väldigt bra blogg. Läser den ofta. krenjs1911

  Titta gärna på min blogg http://goo.gl/Mh13j0

  2013-10-11 02:36:26 http://goo.gl/Mh13j0
  Svara
 • Hej Dasha! Har lyssnat på dina och Michaelas pods ända sedan ni började, och innan dess hade jag inte sett någon av er. ( inte illa menat utan nu känns de bara så underbart att jag kan fortsätta läsa om er i era bloggar) Nåväl, det jag ville komma till, förutom att ni är störthärliga, är att jag alltid trott att Michaelas röst varit din och tvärtom. Nu har jag precis lyssnat på en podcast som jag hade missat om självkänsla ( där Michaela säger att hon ser ut som en italienare) och det är förns nu som jag förstått att det var tvärtom! )
  Hade ju faktiskt inget speciellt att komma med men jag tyckte bara att det var lite kul sådär!
  Ni är bäst! Puss

  2013-06-20 18:36:58
  Svara
 • Hej Dasha! Har lyssnat på dina och Michaelas pods ända sedan ni började, och innan dess hade jag inte sett någon av er. ( inte illa menat utan nu känns de bara så underbart att jag kan fortsätta läsa om er i era bloggar) Nåväl, det jag ville komma till, förutom att ni är störthärliga, är att jag alltid trott att Michaelas röst varit din och tvärtom. Nu har jag precis lyssnat på en podcast som jag hade missat om självkänsla ( där Michaela säger att hon ser ut som en italienare) och det är förns nu som jag förstått att det var tvärtom! )
  Hade ju faktiskt inget speciellt att komma med men jag tyckte bara att det var lite kul sådär!
  Ni är bäst! Puss

  2013-06-20 18:36:58
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!