Pussdå

Glad midsommar från mig och Lizz-Lizzy.



Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • You’re so awesome! I don’t believe I have read a single thing like that before. So great to find someone with some original thoughts on this topic. Really.. fiba basketball live stream free

  www.newsmax.com live 2023-07-15 10:35:14 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • Thank you for great content. I look forward to the continuation. horse racing free live stream

  watch horse racing online streaming 2023-07-07 14:04:32 https://freehorseracingtv.com/live/equidia-pro-horse-racing-live-stream/
  Svara
 • Hej Dasha!
  Jag vill bara börja med att säga att du är grym, snygg och rolig och jag har inga hard feelings mot dig. Men.
  Du sa i några poddar sen, minns inte vilken, tror det var i Hur man raggar podden. Iaf. Du påpekade så starkt att om en kille är intresserad så frågar han. Och att tjejer inte bör fråga ut killar på dejter osv. Men i mina öron betyder det att jag känner mig väldigt… Unwanted helt plötsligt. Jag har aldrig brytt mig utan alltid kört på och frågat ut killar och det har gått bra, dock är jag ännu singel, hehe. Men. Nu törs jag inte det längre. Nu tänker jag; A nej men han vill uppenbarligen inte ha mig eftersom han inte frågar om vi ska ses. Jag vågar inte fråga ut killar längre för vill dom träffa mig så frågar dom ju. Men ingen frågar. Och jag frågar inte längre.

  Hela den kommentaren var lite skev och jag tror att den satte sig lite fel i många tjejers huvuden och det är lite synd. Det behöver inte vara så, tjejer måste känna att det är asballt att våga ragga och bjuda ut killar. Dagens killar är inte som förut. De är blyga, har för mkt stolthet och vill leka balla.

  Vet inte varför jag skriver detta men hela den meningen satte lite käppar i hjulet för mig och det känns inte alls kul att ragga på killar längre på samma sätt. Vill dom ha mig skulle dom redan raggat upp mig liksom:P

  I övrigt, skitbra podd, blogg osv osv!

  Kram

  2013-06-23 22:42:55
  Svara
 • Hej Dasha!
  Jag vill bara börja med att säga att du är grym, snygg och rolig och jag har inga hard feelings mot dig. Men.
  Du sa i några poddar sen, minns inte vilken, tror det var i Hur man raggar podden. Iaf. Du påpekade så starkt att om en kille är intresserad så frågar han. Och att tjejer inte bör fråga ut killar på dejter osv. Men i mina öron betyder det att jag känner mig väldigt… Unwanted helt plötsligt. Jag har aldrig brytt mig utan alltid kört på och frågat ut killar och det har gått bra, dock är jag ännu singel, hehe. Men. Nu törs jag inte det längre. Nu tänker jag; A nej men han vill uppenbarligen inte ha mig eftersom han inte frågar om vi ska ses. Jag vågar inte fråga ut killar längre för vill dom träffa mig så frågar dom ju. Men ingen frågar. Och jag frågar inte längre.

  Hela den kommentaren var lite skev och jag tror att den satte sig lite fel i många tjejers huvuden och det är lite synd. Det behöver inte vara så, tjejer måste känna att det är asballt att våga ragga och bjuda ut killar. Dagens killar är inte som förut. De är blyga, har för mkt stolthet och vill leka balla.

  Vet inte varför jag skriver detta men hela den meningen satte lite käppar i hjulet för mig och det känns inte alls kul att ragga på killar längre på samma sätt. Vill dom ha mig skulle dom redan raggat upp mig liksom:P

  I övrigt, skitbra podd, blogg osv osv!

  Kram

  2013-06-23 22:42:55
  Svara
 • Hoppas att din midsommar var bra och Ha en bra dag:-)

  Tilda 2013-06-23 13:52:12 http://1007540.devote.se
  Svara
 • Hoppas att din midsommar var bra och Ha en bra dag:-)

  Tilda 2013-06-23 13:52:12 http://1007540.devote.se
  Svara
 • Hejsan!
  Jag älskar era podcasts! Och jag har ett förslag på ett ämne jag väldigt gärna skulle vilja att ni tar upp och det är att ”förlora oskulden”. Jag är snart en 17 årig tjej som inte haft sin första pojkvän eller sin första kyss och har inte förlorat oskulden än, och när jag pratar med kompisar som förlorat oskulden för längesedan så hör man vissa som säger ”det gjorde jätteont”,”det kändes knappt”,”jag var jättenervös”,”jag var stencool”,”det var jättepinsamt efter”,”det var mysigt”,”det var vidrigt”.
  Jag skulle gärna vilja höra just ämnet ”förlora oskulden” från eran synvinkel. Ni har ändå levt längre än mig och upplevt mer och jag är faktiskt lite rädd att just förlora oskulden. Och när man pratar om det eller tänker på det så kommer det upp många frågor som ”gör det jätteont eller inte?”, ”kommer det vara jobbigt pinsamt efteråt?”, ”vad gör man precis efter, vad ska man säga? Du var bra, eller vad säger man?”, ”vad tänker killen under hela processen?”, ”do’s and dont’s”, har så mångs frågor och är nyfiken, snälla hjälp!

  Skulle bli så glad om ni kunde ta upp ämnet ”förlora oskulden” och typ gå till botten med det!

  Tack på förhand!

  MVH
  Izabell 🙂

  2013-06-22 23:27:54
  Svara
 • Hejsan!
  Jag älskar era podcasts! Och jag har ett förslag på ett ämne jag väldigt gärna skulle vilja att ni tar upp och det är att ”förlora oskulden”. Jag är snart en 17 årig tjej som inte haft sin första pojkvän eller sin första kyss och har inte förlorat oskulden än, och när jag pratar med kompisar som förlorat oskulden för längesedan så hör man vissa som säger ”det gjorde jätteont”,”det kändes knappt”,”jag var jättenervös”,”jag var stencool”,”det var jättepinsamt efter”,”det var mysigt”,”det var vidrigt”.
  Jag skulle gärna vilja höra just ämnet ”förlora oskulden” från eran synvinkel. Ni har ändå levt längre än mig och upplevt mer och jag är faktiskt lite rädd att just förlora oskulden. Och när man pratar om det eller tänker på det så kommer det upp många frågor som ”gör det jätteont eller inte?”, ”kommer det vara jobbigt pinsamt efteråt?”, ”vad gör man precis efter, vad ska man säga? Du var bra, eller vad säger man?”, ”vad tänker killen under hela processen?”, ”do’s and dont’s”, har så mångs frågor och är nyfiken, snälla hjälp!

  Skulle bli så glad om ni kunde ta upp ämnet ”förlora oskulden” och typ gå till botten med det!

  Tack på förhand!

  MVH
  Izabell 🙂

  2013-06-22 23:27:54
  Svara
 • bara ÄLSKAR ditt hår på visningsbilden!!!!

  2013-06-22 20:33:05 http://amandacarlberg.blogg.se
  Svara
 • bara ÄLSKAR ditt hår på visningsbilden!!!!

  2013-06-22 20:33:05 http://amandacarlberg.blogg.se
  Svara
 • Hur hittade du din lägenhet i Stockholm och vad kostade den? 🙂

  2013-06-22 13:21:07
  Svara
 • Hur hittade du din lägenhet i Stockholm och vad kostade den? 🙂

  2013-06-22 13:21:07
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!