Veckans podcast – Sommarflört

Veckans podd handlar om sommarflört och jag avslöjar om mina sommarflörtar jag haft genom åren. Med tanke på att jag säsongat ganska mycket blir det lätt så. Att man träffar någon och sen när sommaren är slut så måste båda resa hem och oftast är det inte på samma ort.

Och för er som inte lyssnat på våran podd än, gör det. Ni kommer inte ångra er. Jag lovar! Den är varm och ärlig och vi bjuder på väldigt mycket mer i den än i bloggen. Eftersom man ofta glömmer bort att det inte bara är jag och min bästis som sitter och snackar skit <3

Ni hittar den som vanligt HÄR eller på Itunes om ni söker på ”Michaela och Dasha’’.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!