Min lördag/söndag i bilder

FREDAG:

Eftersom att jag varit pretty dålig hela veckan så såg min fredagkväll ut så här. Plöjde 2 1/2 säsong av Game of Thrones. Den du. 


Tvingade Becca att skicka mms på Harley som jag är så van att se varje dag och nu inte sett på flera veckor. *Hysteriskt ledsen smilegubbe*


LÖRDAG: 

Började lördagen med att gå ut och gå. Runda sm brukar ta mig 1.20 tim tog lite mer än två timmar. Men så är det när man varit sjuk. Men skönt var det. 


Vid 15-tiden hade jag bjudit över lite sköna böner för en brunch hos mig. Vi drack Mia-bubblet! Sött och friskt och somrigt. Precis som jag vill ha det. 

…och åt charkisar som vanligt. 

För vi skulle ju på festen som jag skrev om förra veckan! Med temat ”Längst in i garderoben/Såhär kommer ni aldrig se mig igen”. Även fast min klänning hänger längst fram i garderoben så har jag aldrig använt den. Samma med Fornis. De är från en Makeupstore-visning. Fatta att hennes var gjord av hår! Visst är de häftiga?


Hade även en blinkandes ring!!! (Ja, jag är 12 år ibland.)

Tjejerna som var hemma hos mig innan + Maria som tog bilden. Kl 18.30 vart vi hämtade med en båt där det var en tre-timmars förfest. 

Framme!

Efter några timmar höll min rygg på att gå av så jag och Forni bytte klänning. Det brukar vi göra ibland. Hon är så snäll <3

SÖNDAG:

Igår så åkte jag ut till Saltis med Dean och Maria och åt en mysig söndagsmiddag. Så kollade vi även på två filmer. Bra söndag. Bra helg även fast den kändes kort. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!