Happy bday baby eve

Igår fyllde Evelina år och det firades med en liten AW på Escaliers bakgård som är så härlig. Timmarna rann iväg och när jag kom hem var jag lite tipsy, så att säga. Men det var skönt. Känns som om det var längesen jag var tipsy (lördags men menade känslan). 

Nu är det fredag och jag sitter på mitt nya kontor med låga skor på fötterna fast med mina YSL-klackar i väskan. Frågan är om man ska gå på en aw idag med eller duna in tidigt. Så man kan göra massa vettiga saker imorgon. Som att gå hem till Boudal och sola kanske. 

Vad tycker ni? Ska jag bli ”tipsy” idag eller ska jag ta det piano och fortsätta med löpningen som börjat så fint. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!