Att dö och få tillhöra KLubb27

Ligger här och funderar mitt i natten. Känner ni till ”Klubb 27”? Även kallat ”Forever27”.

Det sägs att alla rockstjärnor dör vid en ålder på endast 27år. Jag har tänkt på denna ålder sen jag var fjorton år och någon berättade detta fenomen för mig. Original besättningen består av Brian JonesJimi HendrixJanis Joplin och Jim Morrison som alla dog när de var 27 år, under en period av exakt två år. Även Kurt Cobain inräknas av denna benämning även fast han dog lite senare än efter dessa två år. På senare tid har fler medlemmar tillkommit som tex Amy Whinehouse. 

Jag har i alla fall hakat upp mig på detta och fått för mig att jag också kommer dö mitt 27:e år. Nu hoppas jag verkligen inte det. Dö är absolut det sista jag vill med mitt liv. Inte för att jag är rädd för döden. Tvärtom. Är inte alls rädd för att dö. Inte det minsta. Är helt okej med döden. Så länge den inte gör ont. Är ju fruktansvärt rädd för smärta. Skulle man säga att jag har någon form av fobi skulle jag säga att det är smärta. Klarar nämligen inte av någon form av smärta. Har otroligt låg smärtgräns. 

Inte för att jag är nära att dö eller en rockstjärna för den delen, så har detta ekat sig fast i någon del av min hjärna och jag tänker ofta på det. Att jag kommer dö när jag är 27 år. Värsta med att dö nu är att min mamma skulle bli så himla ledsen. Vänner också, såklart. Men de skulle komma över det. Min mamma känns skörast. Min lilla Mammi.

Jaja, bara 9 månader kvar till 28 år. Kämpa Dasha!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!