Min helg i bilder

En dag sent. Som vanligt. Men ni förlåter mig va?

FREDAG:

I fredags var vi som sagt på Escalier (igen). Jag hade hoppat AW så låg efter alla med alkohol intaget fick hag höra och så fick jag en tequila i handen.

Sen gick vi till Wall. Dansade och drack mer shots.

LÖRDAG:

Då kom Sam och hämtade upp mig. Här har jag

Solisar: Karl Lagetfeld (Specsavers)
Klänning: Monroe (sturegallerian)
Väska: Louis Vuitton
Ring: YSL

 

Vi åkte till Hornsbergstrand och köpte med oss hamburagre från Lilys Burgers.

De har en buffé på helgerna så man får göra sina egen hamburgare! As kul. Och väldigt väldigt väldigt gott.

Tog även en cola zero för att ”kompensera” kalori intaget. He he he. Smart tjej.

Är beroende av denna dryck. Absolut bästa som finns mot baksmälla.

Efter några timmar i solen satte vi oss på en restaurang som heter Piren. Där vart vi sen utslängda för att vi ”hade suttit vid borden i över två timmar”. Detta trots att vi började beställa drinkar och dylikt efter att vi alla ätit. Men de ”behövde borden till matgästerna”. Blev så arga. Våra drinkar kostar lika mycket som maträtterna gör. Och man kunde inte boka bord. Utan vi väntade nästan en timma i kö på att gå vårt bord.

Dålig service är något av det värsta jag vet!

Sangrian var iallafall god.

Mojiton var sådär.

På kvällen skulle jag på Calvin HarrisAnnexett. Så skickade några alternativ på outfit till Boudal. Han valde vita linnet från Drylake.

Detta är från H&M för tusen år sen (ha ha mina ben ser jättekonstiga ut?).

Detta var en klänning jag fick av denna tjej för några år sen men jag klippte av den och gjorde ett linne av det. Det är från Drylake. Älskar linnen och tröjor med öppen rygg!

SÖNDAG

Spenderades som sagt på en takterass med pool. Varför finns det inte fler sådana här ställen i Stockholm? Nu är det dags att fläka upp dem.

Tog en massage på 25min för annars hade jag inte fått komma in PGA kö. Igen. Känns som om det enda jag gjort denna helg är att stå i kö (syftade på Piren. Men skojaaaa).

Magisk utsikt va! På kvällen cyklade jag hem och åt McDonalds. När jag vaknade måndag morgon kände jag mig väldigt äcklig. Så denna vecka är det major detox. Äkta mig att träna och äta hur hälsosamt som helst inför sommaren och när den är här så ba ”Wiiiie bara onyttigt” så hänger allt till sig på en vecka det man kämpat med i månader. Men i år ska jag inte tillåta det. Stannar innan det är försent. Kämpa Dashi!Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!