PODCAST, PODD, BLOGPOD – OSKULDEN!

Veckans ämne är Oskulden.

Vi har fått mycket frågor kring oskulden.

 • Hur gör man?
 • När är det rätt?
 • Vem ska man göra det med?
 • VÅRAN OSKULD. 

Ni hittar den på Itunes under ”Michaela och Dasha” eller HÄR som vanligt. 

Ligger ni någonstans och har semester nu så PASS PÅ att lyssna på våran podd. Jag lovar att ni inte kommer ångra er. Ge podcast en ärlig chans. Jag vet att ni är flera där ute som bara bläddrar i bloggy men att lyssna på podden ger mig. Puss från oss. 

Tack till EUCERIN! Som sponsra även detta avsnitt och tar hand om våran hud denna sommar. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Some really excellent info, Sword lily I detected this. where to stream fiba basketball world cup live streaming

  Svara
 • Another main difference betwixt fortune and in addition Halo: How to play craps comes with cellphone section, so. Basically exhibited in a slidemovie in Bungie movie theatre, Participants appeared reaching program house elevators an iPhone iphone software, Turning all indicates digital phone invites most typically associated with people and then enjoying ambitions questions. Pete Parsons, Bungie the biggest doing the job expert, Claims the entire mobiles half will probably be and furthermore livlier than focusing on mission numbers although out of your hdtv,
  buy wildstar gold http://www.wildstarplatinums.com/wild-star-cdkeys

  Svara
 • Another main difference betwixt fortune and in addition Halo: How to play craps comes with cellphone section, so. Basically exhibited in a slidemovie in Bungie movie theatre, Participants appeared reaching program house elevators an iPhone iphone software, Turning all indicates digital phone invites most typically associated with people and then enjoying ambitions questions. Pete Parsons, Bungie the biggest doing the job expert, Claims the entire mobiles half will probably be and furthermore livlier than focusing on mission numbers although out of your hdtv,
  buy wildstar gold http://www.wildstarplatinums.com/wild-star-cdkeys

  Svara
 • Jag blev av med min oskuld när jag var 12 år. Kände verkligen igen mig på det ni sa på eran podd. Blev våldtagen när jag var 13 och mitt liv blev till ett helvete så jag har verkligen fått sjukt dåliga vibbar av sex även om jag är 4 år ändre nu. Våldtäkten gav mig ångest inför varje gång jag skulle ha sex och det var andra gången jag hade sex med någon. Mitt hopp om att det faktiskt kan vara härligt kom tillbaka efter eran podcast! Tacktacktack! 🙂

  2013-07-19 09:24:26
  Svara
 • Jag blev av med min oskuld när jag var 12 år. Kände verkligen igen mig på det ni sa på eran podd. Blev våldtagen när jag var 13 och mitt liv blev till ett helvete så jag har verkligen fått sjukt dåliga vibbar av sex även om jag är 4 år ändre nu. Våldtäkten gav mig ångest inför varje gång jag skulle ha sex och det var andra gången jag hade sex med någon. Mitt hopp om att det faktiskt kan vara härligt kom tillbaka efter eran podcast! Tacktacktack! 🙂

  2013-07-19 09:24:26
  Svara
 • Hej Dasha! Älskar eran podcast! Har ett förslag på ett kommande ämne, nämligen ”kärlek på internet”. Jag skriver just nu till en kille på facebook som jag har gemensamma vänner med. Vi båda är intresserade, han är den som skriver först osv. Problemet är att jag tycker det kan bli ganska stelt ibland och det blir ofta många svar som ”haha okej” och frågor som ”hej, vad gör du?”. Det känns fortfarande för tidigt att träffas då vi har skrivit till varandra en vecka bara. Skulle så gärna vilja ha ni tips på ”hur man chattar”, vad man kan skriva om osv. Tack på förhand, ni är så underbara!

  2013-07-12 16:40:27
  Svara
 • Hej Dasha! Älskar eran podcast! Har ett förslag på ett kommande ämne, nämligen ”kärlek på internet”. Jag skriver just nu till en kille på facebook som jag har gemensamma vänner med. Vi båda är intresserade, han är den som skriver först osv. Problemet är att jag tycker det kan bli ganska stelt ibland och det blir ofta många svar som ”haha okej” och frågor som ”hej, vad gör du?”. Det känns fortfarande för tidigt att träffas då vi har skrivit till varandra en vecka bara. Skulle så gärna vilja ha ni tips på ”hur man chattar”, vad man kan skriva om osv. Tack på förhand, ni är så underbara!

  2013-07-12 16:40:27
  Svara
 • Tack för en HELT underbar podcast! Lyssnar girigt varje vecka! 😀
  Älskar veckans avsnitt! Förlorade själv oskulden vid 22 års ålder, med en kille som låtsades älska mig… Gjorde sjukt ont! Psykiskt och fysiskt :/ Sedan dess har det varit en nedåt spiral. Nästan bara varit med killar som efteråt visar sig vara i seriösa relationer, är sambos och förlovade! Blir tokig. Hur slutar man dra till sig killar som vill vara friends with benefits?

  2013-07-11 11:10:31 http://expectansy.blogg.se
  Svara
 • Tack för en HELT underbar podcast! Lyssnar girigt varje vecka! 😀
  Älskar veckans avsnitt! Förlorade själv oskulden vid 22 års ålder, med en kille som låtsades älska mig… Gjorde sjukt ont! Psykiskt och fysiskt :/ Sedan dess har det varit en nedåt spiral. Nästan bara varit med killar som efteråt visar sig vara i seriösa relationer, är sambos och förlovade! Blir tokig. Hur slutar man dra till sig killar som vill vara friends with benefits?

  2013-07-11 11:10:31 http://expectansy.blogg.se
  Svara
 • Hej Dasha, älskar din och Michaelas podcast!
  Jag har nyss slutat 9:an, och till hösten börjar jag i gymnasiet. Grejen är att jag tidigare gått i en skola strax utanför Stockholm, och nu ska jag börja på ett gymnasium mitt i stan där märkeskläder/pengara är väldigt viktigt, och detta gör mig jättenervös! Jag bor som sagt inte i centrala Stockholm och även om jag älskar kläder/mode så har jag inte råd att köpa tonvis med kläder för tusenlappar. Ska jag satsa på en dyr jacka/väska och strunta i resten, åh är stresad!!
  Är också stressad över själva grejen att börja i en ny skola. Det är första gången jag börjar med bara 1 eller 2 vänner (i andra klasser) och är inte så himla charmig och framåt som du och Michaela verkar vara, tänk om jag inte får några vänner? Hur ska jag göra för att få ett bra första intryck, för att framstå som charmig och framåt?
  Är så himla nervööös och hoppas verkligen jag får hjälp!! Börjar 15e augusti så gärna innan det.
  Tack på förhand och tack för en bra podcast, ni är så fina människor!

  2013-07-10 18:35:38 http://juliianilsson.webblogg.se
  Svara
 • Hej Dasha, älskar din och Michaelas podcast!
  Jag har nyss slutat 9:an, och till hösten börjar jag i gymnasiet. Grejen är att jag tidigare gått i en skola strax utanför Stockholm, och nu ska jag börja på ett gymnasium mitt i stan där märkeskläder/pengara är väldigt viktigt, och detta gör mig jättenervös! Jag bor som sagt inte i centrala Stockholm och även om jag älskar kläder/mode så har jag inte råd att köpa tonvis med kläder för tusenlappar. Ska jag satsa på en dyr jacka/väska och strunta i resten, åh är stresad!!
  Är också stressad över själva grejen att börja i en ny skola. Det är första gången jag börjar med bara 1 eller 2 vänner (i andra klasser) och är inte så himla charmig och framåt som du och Michaela verkar vara, tänk om jag inte får några vänner? Hur ska jag göra för att få ett bra första intryck, för att framstå som charmig och framåt?
  Är så himla nervööös och hoppas verkligen jag får hjälp!! Börjar 15e augusti så gärna innan det.
  Tack på förhand och tack för en bra podcast, ni är så fina människor!

  2013-07-10 18:35:38 http://juliianilsson.webblogg.se
  Svara
 • Den är länkad till ett gammalt avsnitt om otrohet så du vet 🙂 inte svårt att hitta rätt sen men ändå 🙂

  2013-07-10 14:56:12
  Svara
 • Den är länkad till ett gammalt avsnitt om otrohet så du vet 🙂 inte svårt att hitta rätt sen men ändå 🙂

  2013-07-10 14:56:12
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!