Gotland har ju faktiskt mer

Älskar gotland. Älskar Kallis. Men ibland vill man bara ta det piano så idag åkte vi ut till Tofta och solade.Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Guud vad härligt det ser ut!! 🙂

  Helena 2013-07-18 10:49:40 http://1105808.devote.se
  Svara
 • Guud vad härligt det ser ut!! 🙂

  Helena 2013-07-18 10:49:40 http://1105808.devote.se
  Svara
 • Varför kommenterade du ”HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAH JAG ÄLSKAR DIG PETRA!!!” på denna inlägg http://petra.metromode.se/2012/11/16/vinn-swedish-house-biljetter/.
  Är det för att du visste att hon aldrig skulle lotta ut de biljetterna?

  2013-07-18 03:12:10
  Svara
 • Varför kommenterade du ”HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAH JAG ÄLSKAR DIG PETRA!!!” på denna inlägg http://petra.metromode.se/2012/11/16/vinn-swedish-house-biljetter/.
  Är det för att du visste att hon aldrig skulle lotta ut de biljetterna?

  2013-07-18 03:12:10
  Svara
 • Hej Dasha!
  Vill först berätta hur mycket jag bara ÄLSKAR eran pod, perfekt att lyssna på när jag sitter på bussen på väg till jobbet. En sjukt bra start på dagen! Ni är så grymma och inspirerande.

  Jag har ju blivit väldigt sugen på att prova Eucerin efter att ha hört er tala så bra om deras produkter. Det hade varit kul om du kanske kunde skriva ett inlägg om vilka produkter från Eucerin du använder och om vad du tycker om produkterna. Började ganska nyligen läsa din blogg så jag vet i och för sig inte om du redan har skrivit ett sådant inlägg tidigare.

  2013-07-17 21:31:34
  Svara
 • Hej Dasha!
  Vill först berätta hur mycket jag bara ÄLSKAR eran pod, perfekt att lyssna på när jag sitter på bussen på väg till jobbet. En sjukt bra start på dagen! Ni är så grymma och inspirerande.

  Jag har ju blivit väldigt sugen på att prova Eucerin efter att ha hört er tala så bra om deras produkter. Det hade varit kul om du kanske kunde skriva ett inlägg om vilka produkter från Eucerin du använder och om vad du tycker om produkterna. Började ganska nyligen läsa din blogg så jag vet i och för sig inte om du redan har skrivit ett sådant inlägg tidigare.

  2013-07-17 21:31:34
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!