Ett dygn i Göteborg

När vi kom fram till mitt älskade Göteborg (nu är det inte riktig ”mitt” men vad jag älskar Göteborg. Helt otroligt.) Vi checkade in på Clarion Hotel Post. Ska ni till Gbg är det där ni ska bo! Här är posar Dani, Wonka och Markus vant.


Obligatorisk bild i hissen på spegeltaket. 

Vi åt middag på en restaurang som heter LouLou. Jättegott osv. Men förälskade mig i inredningen. Denna kristallkrona skulle passa SÅ bra i mitt vardagsrum. Med de grova dragen. Någon som vet vart man kan få tag på en likande?

En av toaletterna så ut såhär. Hehe. Kulig va.

Här har ni Jacques och Chloe!

Efter restaurangen drog vi till Docks! De har öppet mellan 12-03 varje lördag hela sommaren. Passa på att gå dit om ni är i Göteborg. Vänner till mig som har det. <3

Efter Docks drog vi till PUSH. Som är bäst i test om man är i Gbg. Här visar Jacques en av sina tatueringar 😮

Här är Victor! Han bossar omkring på Push och är världens gulligaste.

Efter någon timme på Push fick Chloe feeling och kände för att hänga lite i taket.

När Push stängde kom jag på att mina kompisar Moe och Sia spelade på Peacook så jag hoppade in i baren där och härjade omkring. Det var jätteroligt. Förlåt om jag var jobbig <3SEEEN! Hittade jag ett spjut som lös!!!! Sånt här är ju bara det roligaste jag vet i hela världen!!! Fick köpa det av en tjej väldigt dyrt…..Men det var det värt. Wow vad kul jag hade med det.

På söndagen vaknade vi tidigt och gick och la oss på terassen på hotellet. De har en magisk utsikt och en pool.


Vid 16tiden hoppade jag på ett plan och åkte vidare…..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!