Sista dagarna i Visby

Många dagar började så här. Med en perfekt BloodymarySupper. De är så duktiga på drinkar där att klockan stannar.


Här myser jag lite i soffan med en fish innan Kallis.

Peter och BoudieWhere’s the party på Kallis!

Dada Life och deras bananer!

Mina älskade Fanny och Freddan! Det är dem jag alltid hänger med i Åre när jag är där. <3 <3 <3

Glitter och fyrverkerier och sånt trams jag älskar mest av allt.Jag och Boudie i våra assessorer från KLSWEDEN. Och lille Alle vid fötterna på oss som vart bortkippt?! Ha ha

En av dagarna tog vi det lugnt. Inget Kallis och alkohol. Åkte ut till Tofta och badade i havet och gjorde såna dära mysiga grejer.Men sen vart det kväll och då var vi uttråkade så vi åt en ljuvlig middag på Supper och drack drinkar.

Några timmar senare gick vi och såg gruppen De Vet Du. Man kan nog säga att de är Sveriges svar på ”The Lonely Island” som jag är ett stort fan av så detta ville jag inte missa. Min kompis Johan S och Boudal kände dem så vi fick stå på scen och titta och det var kuligt. De va kul. Vill ni skratta så kolla in dem på Youtube!!

Sen vart det torsdag och JOHAN kom till ön!!!!!!! Och Johannes och PJ. Jag vart överlycklig över att få träffa min andra bästis. Vi körde en helhjärtad Kallis dag. Men sen vart det kväll och jag vart stressad och kände att nu fick det vara nog. Så jag bokade en biljett hem. Avslutade resan med att äta på Creperiet med Becca och Linn.

Ser ni? Orkar knappt le. Är så trött som artist här.

Hej då Gotland!

När jag kom hem kom jag på att jag vägrade hamna i någon form av ångest. NI vet som man lätt kan få efter att spenderat för många dagar med många människor omkring sig och skrattat för mycket? När man kommer hem och så är det bara tyst. Och så är man helt plötsligt ensam. Så Sam kom över till mig på en dundermiddag. Sen såg vi Snabba Cash 2 och sen somnade jag. Och sov i 14 timmar! Var nog g a n s k a trött, så att säga.


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!