Blodröda Schellac

Nu känner jag att jag börjar komma in i bloggen igen. Ledsen att jag varit dålig. Men ni vet hur det är på semester. man vill gärna ha semester fråna llt. Men ni ska veta att jag aldrig, inte ens för en endaste sekund glömt bort er för jag har tusen bilder att visa er. Men bara inte haft tiden att visa er allt. 

Har tex börjat hos en ny nageltjej. Hon sitter på Östermalm. Korsningen Riddargatan/Sibyllegatan. Precis bakom Dramaten typ. Hon var väldigt duktig och jag ska göra en ansiktsbehandling hos henne så fort hon är tillbaka från semestern. Tror det är typ nu?! Hon är även hudterapeut. 

Här är hennes uppgifter ifall ni också vill ha lika fina naglar som jag 🙂

Livia Hinds, sms bokning på 0737236262, mail bokning [email protected]

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!