Ny podcast – NÄR GLÖDEN FÖRSVINNER

Veckans blogpod handlar om när förhållandet slutar ryka. När det blir tråkigt. När allting blir vardag. Vad gör man då? Hur räddar man det? Vi har gjort en lista på sånt. Och pratat om Michaelas Operation!!! 

HÄR eller som vanligt på Itunes ifall ni söker på ’’Michaela och Dasha”. Glöm inte att följa oss på Instagram/Twitter! Jag heter Dondasha där och Michaela Forni. Och kommentera i våran hashtag #michaelaochdasha Vore så kul ifall ni ville integrera mer <:)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • You have noted very interesting details! ps decent web site. horse race live

  newsmax live stream 2023-07-15 08:23:48 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • Very nice blog post. I definitely love this site. Stick with it! https://freehorseracingtv.com/live2/

  Svara
 • Some really excellent info, Sword lily I detected this. william hill live radio horse racing commentary

  live racing free 2023-03-24 11:04:01 https://freehorseracingtv.com/live/
  Svara
 • It’s nice to see the best quality content from such sites. https://no19butik.com/

  dilvin hırka 2023-01-17 06:12:18 https://no19butik.com
  Svara
 • it’s awesome article. I look forward to the continuation. https://merkitevdeneve.com/Seferihisar-Evden-Eve-Nakliyat

  Svara
 • You have noted very interesting details! ps decent web site.

  karşıyaka evden eve nakliyat 2022-12-09 01:50:51 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • Great website. Lots of useful information here. I look forward to the continuation. https://freehorseracingtv.com/

  Svara
 • Hej! Först och främst, jag älskar era podcats!
  Men sen då… jo jag ska börja gymnasiet om två veckor. .. de ska bli jättekul men ät såklart också väldigt nervös. Så de skulle vara kul om ni kunde komma med några tips inför gymnasiet typ… alltså jag älskar då ni berättar om saker ni har varit med om så de skulle vara jätteskoj om ni kunde prata om gymnasiet, om ni inte vilö ta de i en pod kanske du kan svara på de här i din frågestund?
  Men här kmr frågorna:
  1) Vad hade ni på er, vad hade ni för väska första dagen? Eller vad tycker ni man ska ha för vväskao kläder på sig idag? Bag? Handväska? Axelremsväska? Ingen? Ryggsäck? Plastpåse?
  2) Vad för skor ska man ha? Sneakers? Converse? Högklackat? (Är bara 158cm typ)
  3) Alltså hur tycker ni man kan bryta isen? Inleda ett samtal med nån? Ja ni fattar nog? 🙂

  Ja, ni förstår nog att de inte var så mycket frågor om skolan utan mer om det sociala livet haha.

  2013-08-04 16:11:30 http://ceciliasj.blogg.se
  Svara
 • Hej! Först och främst, jag älskar era podcats!
  Men sen då… jo jag ska börja gymnasiet om två veckor. .. de ska bli jättekul men ät såklart också väldigt nervös. Så de skulle vara kul om ni kunde komma med några tips inför gymnasiet typ… alltså jag älskar då ni berättar om saker ni har varit med om så de skulle vara jätteskoj om ni kunde prata om gymnasiet, om ni inte vilö ta de i en pod kanske du kan svara på de här i din frågestund?
  Men här kmr frågorna:
  1) Vad hade ni på er, vad hade ni för väska första dagen? Eller vad tycker ni man ska ha för vväskao kläder på sig idag? Bag? Handväska? Axelremsväska? Ingen? Ryggsäck? Plastpåse?
  2) Vad för skor ska man ha? Sneakers? Converse? Högklackat? (Är bara 158cm typ)
  3) Alltså hur tycker ni man kan bryta isen? Inleda ett samtal med nån? Ja ni fattar nog? 🙂

  Ja, ni förstår nog att de inte var så mycket frågor om skolan utan mer om det sociala livet haha.

  2013-08-04 16:11:30 http://ceciliasj.blogg.se
  Svara
 • Hej, jag hoppas du/ni ser denna kommentar! Har precis börjat lyssna på era podcasts och de är grymma, kan inte sluta lyssna nu! Visste inte vart jag skulle höra av mig och samtidigt vara anonym så kommenterar här.
  Min situation är väldigt jobbig just nu, jag har ett KK-förhållande med en kompis jag är kär i. Vi umgås inte mycket, allt är hemligt för mina bästa kompisar och de tror endast att vi är bekanta. Jag och den här killen har känt varandra i 2 år och jag har gillat honom sen dess, men inte vågat erkänna det när han ville inleda ett KK-förhållande med mig. Han vill endast ha sex men jag vill så gärna ha mer men jag vill inte riskera att förlora honom. Det jobbigaste är att hålla allting inne och behöva ljuga för alla. Skulle vara EVIGT tacksam om ni kunde göra en podcast med ämnet KK relationer, så jag kan få lite perspektiv på det hela och veta vad jag ska ta mig till. Sexet är jättebra och i vissa fall tänker jag skitsamma, jag kan playa honom tillbaka, men i andra stunden känns det som jag ljuger för mig själv. Skulle bli så glad om ni tog upp detta. Puss och kram

  2013-08-03 17:10:03
  Svara
 • Hej, jag hoppas du/ni ser denna kommentar! Har precis börjat lyssna på era podcasts och de är grymma, kan inte sluta lyssna nu! Visste inte vart jag skulle höra av mig och samtidigt vara anonym så kommenterar här.
  Min situation är väldigt jobbig just nu, jag har ett KK-förhållande med en kompis jag är kär i. Vi umgås inte mycket, allt är hemligt för mina bästa kompisar och de tror endast att vi är bekanta. Jag och den här killen har känt varandra i 2 år och jag har gillat honom sen dess, men inte vågat erkänna det när han ville inleda ett KK-förhållande med mig. Han vill endast ha sex men jag vill så gärna ha mer men jag vill inte riskera att förlora honom. Det jobbigaste är att hålla allting inne och behöva ljuga för alla. Skulle vara EVIGT tacksam om ni kunde göra en podcast med ämnet KK relationer, så jag kan få lite perspektiv på det hela och veta vad jag ska ta mig till. Sexet är jättebra och i vissa fall tänker jag skitsamma, jag kan playa honom tillbaka, men i andra stunden känns det som jag ljuger för mig själv. Skulle bli så glad om ni tog upp detta. Puss och kram

  2013-08-03 17:10:03
  Svara
 • Grymma ni är! Jag går runt här och småskrattar, jättekul avslut också! ”Älska mycket och älska hårt!” och Michaela bara: ”Hårt?”. Haha! Man hör hur bra vänner ni är alltså och det är så härligt. Kram

  2013-07-31 19:07:52
  Svara
 • Grymma ni är! Jag går runt här och småskrattar, jättekul avslut också! ”Älska mycket och älska hårt!” och Michaela bara: ”Hårt?”. Haha! Man hör hur bra vänner ni är alltså och det är så härligt. Kram

  2013-07-31 19:07:52
  Svara
 • Åååh drygt att kommentaren försvinner om man missat att fylla i ett fält.. Jaja får väl skriva om den 🙂
  Håller på att lyssna på senaste podden nu och där nämner ni att man ska akta sig för personer som inte tycker om att prata om känslor, eller som lägger benen på ryggen om de får höra att man tycker om dem. Självklart har ni rätt i det men… vad gör man om man själv är en sådan? Jag är väldigt rädd för commitment och därför blir allt som är \”på riktigt\” väldigt läskigt för mig och jag vet inte hur jag ska hantera det. Det har dock blivit bättre på sistone pga att jag träffat en som är förstående och tar det långsamt, och jag märker att mina issues blir mindre och mindre, så det finns hopp 😉 Hur som helst, jag tror det hade varit ett intressant ämne en vecka – att vara rädd för att binda sig, och hur hanterar man att dejta någon som är det? Är det värt att försöka omvända personen (hoppas att svaret är ja på den 😉 )
  Keep up the good work!

  2013-07-31 14:52:36
  Svara
 • Åååh drygt att kommentaren försvinner om man missat att fylla i ett fält.. Jaja får väl skriva om den 🙂
  Håller på att lyssna på senaste podden nu och där nämner ni att man ska akta sig för personer som inte tycker om att prata om känslor, eller som lägger benen på ryggen om de får höra att man tycker om dem. Självklart har ni rätt i det men… vad gör man om man själv är en sådan? Jag är väldigt rädd för commitment och därför blir allt som är \”på riktigt\” väldigt läskigt för mig och jag vet inte hur jag ska hantera det. Det har dock blivit bättre på sistone pga att jag träffat en som är förstående och tar det långsamt, och jag märker att mina issues blir mindre och mindre, så det finns hopp 😉 Hur som helst, jag tror det hade varit ett intressant ämne en vecka – att vara rädd för att binda sig, och hur hanterar man att dejta någon som är det? Är det värt att försöka omvända personen (hoppas att svaret är ja på den 😉 )
  Keep up the good work!

  2013-07-31 14:52:36
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!