Min helg i bilder! (Bättre sent än aldrig….)

FREDAG:

Började jag med middag hos Mille. Med honom och Ida. Jag styrde en somrig avokadosallad och Mille stekte på en blodig oxfile. Sen besökte vi Cafet. Och här är vi på Wall. Med massa män. 

Mellan Wall och Ambassadeur fick lilla Ida ont i fötterna och Johan var inte sen med att erbjuda skjuts. Så gullig Johan. Visst?


LÖRDAG:

Då var jag med om detta ”Stockholm by Gummibåt”. Väldigt sjuk grej. Men man blev brun. Och jag är ju inte den som är den.


Jag åkte på en SOFFTA soffa. Minns ni dem? De är mina kompisar som äger det. Som jag lärde känna på festivalerna förra året. Kolla in deras hemsida HÄR. De säljer både solisar och uppblåsbara soffor. As härliga. Hur härlig bild på Niklas?Efter en sån tung dag så sov jag några timmar. Vaknade av denna SUPERVÄRD. Ett helrör kom lastat med drincks. Då var det bara att hoppa upp. Gick till Wall. För ovanlighetensskull. Men älskar ju Wall <3 <3 Här är jag med Linn! Hon är ihop med en av mina favoritmänniskor. Här är Erik! Till vänster. Som är ihop med Linn asså. Och till vänster har vi Jeppe. Som också är en av mina favoritmänniskor. Han är pappa nu för tiden. Ibland slås jag av hur gamla vi är. Och det häääääääääääääär. Det är Johan. Honom älskar jag mer än livet. Han ÄR livets liv. Ser ni bara på denna bild? Vill man inte bara krama honom? **Avslutade båda kvällarna på Whiteroom men då glömde jag fota 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Greetings! Very helpful advice in this particular article! It is the little changes which will make the most important changes. Thanks a lot for sharing! horse racing live streaming free

  newsmax.com live 2023-07-15 08:00:32 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • Vill också åka gummibåt!

  Matilda 2013-08-08 00:11:17 http://.devote.se
  Svara
 • Vill också åka gummibåt!

  Matilda 2013-08-08 00:11:17 http://.devote.se
  Svara
 • Hej! Tack för en grym podd. Ni är sådana inspokällor!!! Jag skulle vilja veta var Idas skor kommer ifrån?

  2013-08-07 11:29:40
  Svara
 • Hej! Tack för en grym podd. Ni är sådana inspokällor!!! Jag skulle vilja veta var Idas skor kommer ifrån?

  2013-08-07 11:29:40
  Svara
 • detta kändes som ett TBT för mig. erik, jesper och johan kommer man ju ihåg sen dondasha tiden 😉
  är mille tillsammans med ida?

  2013-08-06 22:38:58
  Svara
 • detta kändes som ett TBT för mig. erik, jesper och johan kommer man ju ihåg sen dondasha tiden 😉
  är mille tillsammans med ida?

  2013-08-06 22:38:58
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!