Veckans podd!Kommer komma… Men den lilla jäveln är sen. Så ikväll eller imorgon kommer den.

Hata oss inte. Varit svårt med internet för lilla födelsedagsbarnet nere på Ibiza.

Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • it’s awesome article. I look forward to the continuation. where to stream fiba women’s afrobasket live streaming

  Svara
 • Hej Michaela!

  Älskar din och Michaelas pod. Snackar mycket om den med mina vänner och vi har ett förslag gällande ett tema på en pod: ”Ålderskris”.

  Vi är iof bara 18, men ålderkris måste ju inte alltid förknippas med 40-årskris utan kan ju handla om att man vill hinna med mycket, träffa flera olika killar innan man träffar ”the 1”, ångest för att vara för gammal när man pluggat klart, skaffa lägenhet osv osv.

  Ha det grymt!

  2013-08-12 15:10:09
  Svara
 • Hej Michaela!

  Älskar din och Michaelas pod. Snackar mycket om den med mina vänner och vi har ett förslag gällande ett tema på en pod: ”Ålderskris”.

  Vi är iof bara 18, men ålderkris måste ju inte alltid förknippas med 40-årskris utan kan ju handla om att man vill hinna med mycket, träffa flera olika killar innan man träffar ”the 1”, ångest för att vara för gammal när man pluggat klart, skaffa lägenhet osv osv.

  Ha det grymt!

  2013-08-12 15:10:09
  Svara
 • Hej dasha. Kan ni snälla göra en pod om hur man har tappat bort sig i ett förhållande? Jag är tillsammans med världens bästa kille och har haft en underbar sommar tillsammans med honom i år. Vi har varit tillsammans i 7 månader. Innan sommaren när vi inte hade saker planerat eller när vi skulle ses och så blev jag väldigt nere. Jag ville inte göra andra saker och jag väntade alltid på ifall han skulle föreslå att träffas eller något. Under sommaren har jag bara slappnat av och inte känt något av det här alls. Nu när sommaren börjar närma sig mot sitt slut så känner jag att det här kommer tillbaka. När jag väl gör något så känns det inte 100% roligt och jag längtar bara hem för att inte göra någonting. Jag vet att jag har tappat bort mig själv men vet inte hur jag ska komma ur det. Tack för bästa poddarna, kram Sofia

  2013-08-07 14:45:00
  Svara
 • Hej dasha. Kan ni snälla göra en pod om hur man har tappat bort sig i ett förhållande? Jag är tillsammans med världens bästa kille och har haft en underbar sommar tillsammans med honom i år. Vi har varit tillsammans i 7 månader. Innan sommaren när vi inte hade saker planerat eller när vi skulle ses och så blev jag väldigt nere. Jag ville inte göra andra saker och jag väntade alltid på ifall han skulle föreslå att träffas eller något. Under sommaren har jag bara slappnat av och inte känt något av det här alls. Nu när sommaren börjar närma sig mot sitt slut så känner jag att det här kommer tillbaka. När jag väl gör något så känns det inte 100% roligt och jag längtar bara hem för att inte göra någonting. Jag vet att jag har tappat bort mig själv men vet inte hur jag ska komma ur det. Tack för bästa poddarna, kram Sofia

  2013-08-07 14:45:00
  Svara
 • Puh, jag trodde ni hoppat över den här veckan, blev lite besviken då haha.. Ni är så himla bra! 🙂 kram

  2013-08-07 13:02:16
  Svara
 • Puh, jag trodde ni hoppat över den här veckan, blev lite besviken då haha.. Ni är så himla bra! 🙂 kram

  2013-08-07 13:02:16
  Svara
 • Hej!! Behöver hjälp med ett ”kärleksproblem”. Skulle vara snällt om ni ville hjälpa mig. För ett år sen träffade jag en kille på en fest och vi haffade(hade sex). Efter det har han bjudit mig på olika fester under årets gång typ tio st och jag har alltid kommit med bortförklaringar. Dels för jag är feg och dels för jag har ibland inte kunnat. Men asså hag vill ju verkligen träffa honom men har väl helt tappat intresset och tror att jag inte bryr mig alls. Hur ska jag visa att jag är lite intresserad trots allt?? //matilda

  2013-08-07 10:05:16
  Svara
 • Hej!! Behöver hjälp med ett ”kärleksproblem”. Skulle vara snällt om ni ville hjälpa mig. För ett år sen träffade jag en kille på en fest och vi haffade(hade sex). Efter det har han bjudit mig på olika fester under årets gång typ tio st och jag har alltid kommit med bortförklaringar. Dels för jag är feg och dels för jag har ibland inte kunnat. Men asså hag vill ju verkligen träffa honom men har väl helt tappat intresset och tror att jag inte bryr mig alls. Hur ska jag visa att jag är lite intresserad trots allt?? //matilda

  2013-08-07 10:05:16
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!