Svar på frågestund – 1

 

 

 

 

 

Undrar vad du är mest stolt över i ditt liv? Sen undrar jag vad du har för utbildning (efter gymnasiet)? Kraam

Jag har bara gått gymnasiet faktiskt. Mest stolt över… Är stolt över min lägenhet. Den är det finaste jag har. 

Hei! vil først bare si at jeg elsker å lese bloggen din, blir alltid på godt humør av det og du er virkelig søt som sukker!
Spm 1: om man har sex med en gutt på første daten, tror du man har ødelagt sjansen for at det kan bli noe mer?
Behöver inte vara så absolut inte. Men man vet ju själv hur man är om en person är jätte på eller om en person är lite svår i början. Den lämnar en och man vill bara ha meeeeeeeeeer av den. Visst? 

Spm 2: Hva er dine yrkesmessige mål og drømmer?
Oj det är nog för privat att svara här om jag ska vara ärlig. <3

Va är det första du skulle säga till en kille du är intresserad av? Hur fångar du hans uppmärksamhet på ett bra sätt?

”Tjena kexet! Står du här och smular?” Hehe skoja. Nä men jag vet inte. Hade nog kört en skål med honom? Och så brukar jag alltid stoppa skålen precis innan drinkarna slås mot varandra och säga ”Stopp stopp! Vad skålar vi för? I Ryssland sklar man alltid FÖR något!” 🙂

 

Vad har du haft för jobb efter/under gymnasiet? 🙂

Jag har jobbat caffe/restaurang hela mitt liv. Sen jag var 14år började jag jobba extra. 

 

 

Hej Dasha! Tänkte om du kan tipsa om hur man som nybliven 18-åring gör för att lättast komma in på de klubbar med lite högre åldersgräns runt Stureplan? Nype och Grabbarna Grus har inte riktigt känts som min grej, jag vill ju uuuuut på riktigt! Kram, du är verkligen världens bästa förebild!

Åh tack fina du! Jag skulle säga att man ler stort mot vakten och ser självsäker ut. Provar flera gånger. Byt vakt om det skulle vara så. Men bara testa testa testa. Någon kommer släppa in er! Eller lägg till Nattklubbschefen för nattklubben på FB och fråga ifall han kan hjälpa er. 

Varför kommenterade du ”HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHA JAG ÄLSKAR DIG PETRA!!!” på denna inlägg 

http://petra.metromode.se/2012/11/16/vinn-swedish-house-biljetter/. 
Är det för att du visste att hon aldrig skulle lotta ut de biljetterna?

Ha ha ne verkligen inte. Jag minns inte exakt men det var något vi hade pratat om på en fest någon dag innan angående playlist. Vi hade låtsas bråkat om det och så la hon upp och bad om det. Typ nått sånt. 

Skulle du ha gjort något annorlunda i ditt liv om du hade fått chansen? Och vad skulle du ge för råd till en tonårstjej (eller kille) som ska försöka bestämma sig vad man ska göra med sitt liv, utbilda sig eller söka jobb osv. När man inte har någon aning om vad man egentligen vill.
Tack för en jättefin blogg, du verkar vara en jättefin person ♥

Jag skulle säga PLUGGA. Du kommer alltid längst med en utbildning. Ta små olika mindre ifall du inte är säker på vad du vill osv. Hade jag fått spola tillbaka tiden ca 7 år hade jag pluggat. Men kanske något år efter gymnasiet. Innan det tycker jag du ska ut och resa. 

Du sa förut i ett poddavsnitt att du alltid har en kille, antingen på g, ett ragg eller i ett förhållande. Jag undrar då, är du en person som lätt blir förälskad i killar? vad skulle du helst ha, en kort men mkt passionerad förälskelse eller en långvarig kärlek men som stundvis kan bli ”tråkig” och opassionerad? 
KRAM

Jag vet inte vilken jag skulle välja. Allting har sin tid och plats. Men ja, jag blir lätt förälskad men sen tröttnar jag lika snabbt. Tyvärr. Behöver action och mer än en filmkväll i soffan 7 dagar i veckan för att hålla mitt intresse vid liv. 

Hej bästa dasha! 
Vad är det mellan dig och boudal? Kärlek eller vänner? 
Bästa vänner!
Vad är ditt bästa tips att gå ner i vikt/hålla vikten? 
Göra av med mer energi än vad man stoppar i sig. Kort sagt äta ofta men mindre portioner. 
Vad är det roligaste du vet att göra?
Skratta. Dansa. Äta middagar med mycket rödvin med folk jag tycker om. Göteborg är bland det roligaste jag vet. 

 

 

hur har du lärt känna alla kex som är dina killkompisar?
Hehe olika. Rhodos, nattlivet. Överallt. 
hur klarade du dig ekonomiskt under tiden du inte hade jobb? du åkte ju på semester, har nyss köpt lägenhet, shoppade, åt ute osv
Jag hade ett sparkonoto! Alla ska ah ett sparkonto ifall något skulle hända. 
kan du inte ha tbt från riktiga old pics från gymnasiet och högstadiet?
Ha ha lätt. Kommer någon dag. 
hur gör du för att va så jävla snygg? du ser ju alltid tipptopp ut

Haha det gör jag iof INTE. Men tack. Gör väl som alla andra. Duschar varje dag. Hehe. Lots of torrshampoo fixar det här barret. 

Vad är livets viktigaste grej? 
Ärligt. Att älska, glömma och förlåta. 100% sanning. Man ska älska mycket och hårt. Och man ska glömma sånt som är detaljer i livet som inte spelar någon roll och så ska man förlåta dem man tycker om och vill ha i sitt liv. 
Bästa tipset för att vara den härliga lyckliga människa man vill vara?
Iof samma svar som ovan. Le mycket. Folk gillar människor som är glada.
Hur visar man lite försiktigt bäst att man är intresserad av någon? Vi jobbar tillsammans så att ösa på kan bli väldigt fel & stelt… 

Efter att ni stängt ihop någon gång – föreslå en AW. Säg att du behöver en öl och att alla dina vänner är typ bortresta. Ta med några fler kanske?

Hur mycket kan man lite på alkohol som sanningsserum? Ex killkompisen kör ner tungan i min hals på fyllan & övervakar om jag är lite flörtig med någon annan, men 0 signaler i nyktert tillstånd.
hehe jag vet inte… Kanske frågar rakt ut? Jag tror ju på att ens riktiga känslor komemr frma på fyllan. Man kan typ inte hålla tillbaka dem. 

 

 

Vad heter dina hundar?

Bella och Tiara! Tiara är Bellas Mami. 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!