Svar på frågestund – 2

Hej Dasha! Jag älskar din blogg och din och Michaelas podd!
Jag har ett problem jag har nyss provat eucerin men de funkar inte.. min hy är fetare än vanligt och jag får fler finnar än va jag brukar ha? (jag brukar inte ha så många alls)
Vad kan vara fel? Fungerar de inte för alla? Hur lång tid tog det för dig innan du märkte resultat? Och hur lång tid borde jag köra vidare? Eller ska jag bara byta tillbaka till de jag hade förr?
Tack på förhand! Kram!

Jag tycker det funkade ganska bra på mig direkt efter några veckor. Jag skulle säga att du ska ge det några veckor i alla fall. <3

 

 

I glamourama hängde ni mycket med Anna hibbs, umgås ni fortfarande eller var det bara ett spel för galleriet? 🙂

Nä vi umgicks väldigt mycket jag och Anna. Men nu gör vi inte det. Sånt händer. 

Varför tog det slut mellan dig och din kille?
Vi var på olika nivåer i livet. Ville olika saker osv. 

Sedan tänkte jag även inflika att jag tycker om er podd, dock måste jag klaga på att just du upprepar dig otroligt mycket. Du återberättar ofta historier utan att tillföra ny fakta eller ge historien en ny aspekt, så pass snarlikt och ofta att jag flera gånger fått dubbelkolla att jag faktiskt lyssnar på ett nytt avsnitt. Snälla, försök hålla materialet uppdaterat och berätta gärna mer galna historier.

Okej okej ska försöka!

Då ni båda har många stureplanskompisar som är killar får ni säkert höra många sjuka historier om tjejer de träffar som blir som besatta, kan ni inte ha en podd där ni bara samlar (anonyma) roliga historier som ni hört genom era killkompisar? Tjejer som gått psycho!

Ha ha ja as roligt ämen. Kommer definitivt längre fram!

 

 

fan det med anonyma storys från killkompisar är SÅ bra idee. kör på de!
kom på att jag undrar vem som vann vadet mellan dig och petra?

Ingen. För vi kunde inte mäta. Men ska köra om nu!!!!!

Var har du dina rötter? Dasha låter inte ?bersvenskt 🙂 

RYSKA! Född i Moskva en tidig vårdag 18e April. 

 

 

Hej!! Du är bäst!! Hur var du i 16-årsåldern?? Vad jobbar du med nu? Hur får man in foten i nattklubbsbranschen och inom event? Puss

Inom nattklubbsbranchen… Man lär känna folk. Är ute mycket. Kontaktnät är ALLT. När jag var 16 var jag en snoris som trodde jag var vuxen och hade alldeles för mycket luft. Tyvärr. Önskar man visste det man vet idag, då. 

HEj! jag skulle bara vilja fråga om ni kan sluta sitta och torrprata om saker som inte har med ämnet att göra i podcasten. typ när ni börjar så kan ni prata om något helt annat i typ 20 minuter innan ni börjar prata om ämnet. Men annars är ni toppen! 🙂

Tack. Men det är meningen. Många vill höra vad vi gjort i helgen och såna saker. 

 

 

Tack för en skön blogg! Min fråga är hur lång är du?
Jag är 160 typ. 

Vad gick vadet du och Petra hade ut på? Och vem vann? Sen undrar jag vad du fick ge för din lägenhet, den verkar vara så fin!
Det är hemigt det jag gav för min lägenhet juuuu!! Men sen renoverade jag för x-antal hundra tusen. Här är en bild innan renoveringen!


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!