Way out West, nu kommer jag!

Äntligen är det fredag och äntligen är jag på väg till Göteborg och Way out West! Googlade mig själv (hehe) och ”Wayoutwest” och hittade en hel drös med bilder från förra året. 

Kolla tex lille Harley! Hur liten han var där. Kunde knappt hålla huvudet själv. Och kolla vad långt hår jag hade… Ska man kanske gå tillbaka? Vad tycker ni? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Great information shared.. really enjoyed reading this post thank you author for sharing this post .. appreciated cricfree tv

  at the races free live stream 2023-07-07 10:16:39 https://freehorseracingtv.com/live/equidia-pro-horse-racing-live-stream/
  Svara
 • Du är jättesnygg i båda men jag tycker att du borde köra långt igen! 🙂

  Älskar eran pod och visste inte vad jag skulle ta mig till den här veckan när ni inte kunde sända!
  Much love till dig och Forni!

  2013-08-11 23:17:04 http://www.emmajohnsons.blogg.se
  Svara
 • Jag är 17 & oskuld och har alltid tänkt att jag ska vänta tills jag hittar en riktig pojkvän som jag är tokkär och säker på osv. Men den här sommaren träffade jag en kille som det hettade till med men jag avbröt innan ”det gick för långt”, men efteråt började jag nästan ångra det för att det ändå hade varit skönt att få det överstökat så att jag också har lite mer koll när jag får en pojkvän som jag är kär i.

  Vad hade ni gjort? Hade ni själva gjort det på en festival för att få det överstökat eller hade ni väntat ”på den rätte”? Vad ska jag göra om jag inte vet hur jag vill göra? Oskulden går ju inte att få tillbaka när man förlorat den…

  2013-08-11 23:14:59
  Svara
 • jag tycker verkligen inte du ska spara, jag tycker du e så himla fin i ditt korta!! sticker ut lite, men dock så vacker i båda haha

  2013-08-09 20:28:14
  Svara
 • DiscoDasha, du är snygg i båda längderna. Kör det som du själv gillar bäst! Luncha någon dag!

  2013-08-09 14:02:42 http://winberg.spotlife.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!